chcekupic_e30 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam. Nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie no ale nie mogę się ogarnąć w tym forum. Pytanie jest następujące: Szukam bmw e30 kombi z silnikiem 1,8 iS. Czy był taki model? Czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć na to pytanko? Jest dużo kombi z silnikami 1,6 i 1,8 / M40 / ..ale nie mogę znaleźć nigdzie wyżej wymienionego modelu. Pozdrawiam i z góry dzieki na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam.Nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie no ale nie mogę się ogarnąć w tym forum. Pytanie jest następujące: Szukam bmw e30 kombi z silnikiem 1,8 iS. Czy był taki model? Czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć na to pytanko? Jest dużo kombi z silnikami 1,6 i 1,8 / M40 / ..ale nie mogę znaleźć nigdzie wyżej wymienionego modelu. Pozdrawiam i z góry dzieki na odpowiedz. Z tego co wiem to 318iS w E30 występowały tylko w wersji Coupe , dlatego jedyna mozliwośc to znaleźć w kombiaku po przekładce silnika :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcekupic_e30 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzięki za odpowiedz. Taki silnik z oznaczeniem iS z tego co udało mi się znaleźć to faktycznie coupe i duże też jest w sedanie. Gdzieś na stronie znalazłem mdele jakie szły na poszczególne rynki i kurdę nie widziałem iS w kombi ;( Bardzo mnie ten fakt smuci. Znalazłem jedno takie cudo srebrne ale nie wiem czy człowiek się pomylił przy opisie i do poj.1800 dodał odruchowo iS czy to faktycznie TO. Nie odpowiada więc nadal nic nie wiem. Czy to poważnie wielki problem czy jednak jest szansa wyszukać iS w kombi ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 IS w kombi TYLKO po swapie, czesto ludzie wymieniaja M40 na M42 bo to najmniejszy problem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi