kajo7 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 POSZUKUJĘ PRAWEGO DOLNEGO WACHACZA DO E-30 325I TOURING 4X4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nie szukaj na forum, tylko na schrotach . Proponuje "autogiełdę". Tak znajdziesz najszybciej. Udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ale ktury to jest wachacz przud czy tyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo7 Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 przedni dolny prawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 masz ten stary ja masz to zrub zdjecie a ja ci napisze czy mam ten sam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Moze same sworznie potrebujesz?? moze by podpasowaly od zwyklej e30?? ja nie pamieta jak wyglada wahacz od IX bo widzialem 5 razy w zyciu, al e moze podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi