łazik Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 1.słucham tej muzyki bo mi się podoba a nie dlatego że fascynuje mnie ich styl życia czy teledyski,nie wymieniłem tu wszystkich których słycham 2.wykonawcy których wymieniłem tworzyli w większości 10-15 lat temu i niema co ich porównywać do dzisiejszych artystów pokroju 50 centa :twisted: ... 3.mieliśmy tu opisywać to czego słuchamy a nie to co nam się u innych nie podoba <bmw_1> pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Przecierz napisalem Sory !! Poprostu mnie ponioslo PEACE bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Przecierz napisalem Sory !! Poprostu mnie ponioslo PEACE bmw_beer no to do spotu bmw_beer bmw_beer .wszystko w porzo!!! bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 laz - popieram w 100% we wszystkich punktach:-) uklon_bmw uklon_bmw bmw_beer .w czasie krótkiego dojazdu na nockę zapuszczę dre-the watcher na twą cześć!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 a ja tam czasem słucham - kolorowe kredki , fasolki , wisniewskiego, gumisie jak jade z dzieciakami nie mam wyboru musze sie podporzadkowac, a jak jade sam to rorznie co mi wpadnie w ucho Metallica Ramstein a i polskimi wykonawcami nie pogardze jak Kombi,Dżem,Republika,Ilusion jak jestem nabuzowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 a i Rodowiczka, Perfect.....niezłe kawałki są :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 A ja tam lubie techno d oauta ,ale nei takie typowe tylk oze smakiem np. ATB, Silver, ale slucham ogolne isybkich kawalkwo, cos jak to na ESCe leci, bo lube iszybko jezdzic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 zapomniałem jeszcze o lady pank <bmw_3> .jakoś z głowy wyleciało no i mają też kawałek ze ''złotym bmw'' :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 zapomniałem jeszcze o lady pank <bmw_3> .jakoś z głowy wyleciało no i mają też kawałek ze ''złotym bmw'' :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> Nooo chyba w kawalku Tancz glopia tancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 zapomniałem jeszcze o lady pank <bmw_3> .jakoś z głowy wyleciało no i mają też kawałek ze ''złotym bmw'' :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> Nooo chyba w kawalku Tancz glopia tancz :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> super piosnka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Nooo Lay Pank jest bardzo fajny, czesto tego slucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi