Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja to najczęściej rock, trochę mocniejszy rock i generalnie te klimaty ;-) "Fear of the dark" Ironów daje radę np podczas ślizganka ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 a wlasnie, zapomnialem - fajnie mi sie slizga przy linkin parku(np."numb") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraon Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja lubię posłuchać techno i radia Eski jak śmigam swoją Betką oraz tworków z głębokim basikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 czyzbys nie byl wielkim fanem linkin park?:-) A z czymś się zdradziłem?? :> ;-) Linkink Park daje radę, jedyne czego nie lubie to techno i że tak powiem popowy pop ;-) Ale to są gusta i guściki a o tym dżentelmeni nie dyskutują ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja zalezy od nastroju od "czterech pór roku" do "number of the Beast", nie lubie mandaryny i tym podobnych super gwiazd, ostatnio jeżdże z polskim rockiem na mp3, hej, dżem, ira, ....., czasmia jakis drum 'bass, lub hausik jak jade w dłuższą trase to jakies lata 80', można sobie pośpiewć żeby nie usnąć :lol: rano do jak jade do roboty ESKA lub RMFFM wieczorami po wrocku Aplauz, Radiostaja lub Radio Jelenia Góra.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 a tak poza tym to widzialem Twoją Bete ostatnio pod bodajze T-17 pare razy. To bardzo dobrze widziałeś bo właśnie w 17stce zimuję Ja za to ostatnio widziałem Mordulca bawarę na polibudzie i wczoraj szara E30 mi śmignęła na wejherowskiej jakoś tak po 15stej,przyznać sie kto to?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 polecam "River Side" , warszawska kapela, rock, progresive rock <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jeżdząc po Wrocławiu preferuję muzykę klasyczną ponieważ działa ona na mnie uspokajająco np. podczas stania w korku :mrgreen: Pod wiaduktami i w innych miejscach gdzie odbija echo miło jest posłuchac basowego dzwieku tłumika , a w trasie zwykłem słuchac CB radia czy tam gdzies przypadkiem gumisie z szuszarką nie stoją :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja tam bety nie mam ale w wakacje dużo śmigam ciągnikiem :mrgreen: i tam to jakieś extra składanki :mrgreen: ale z pewnością nie mandaryna, nie ich troje itp. :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 1.RADIOSTACJA 2.MUZYCZNE RADIO JELENIA GÓRA 3.APPLAUZ a z CD to ostatnio jeżdze ze scieżka dźwiękową z Blade'a. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja za to ostatnio widziałem Mordulca bawarę na polibudzie i wczoraj szara E30 mi śmignęła na wejherowskiej jakoś tak po 15stej,przyznać sie kto to?? ;-) No rzeczywiscie w weekendy czesto parkuje pod A1 albo B5 bo to w sumie jedyne płaskie powierzchnie bez hopek po drodze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 No rzeczywiscie w weekendy czesto parkuje pod A1 albo B5 bo to w sumie jedyne płaskie powierzchnie bez hopek po drodze :lol: Hehehe Szczerze to Cię podziwiam że chce Ci się jeździć tak niskim furaczem po Wrocku. Mój kumpel niedawno pozbył się 318is i miał ją zdecydowanie wyższą od Twojej, ale co się napłakał jeżdżąc po Wrocku to już jego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 jak jade rano do pracy to zazwyczaj jakies info lub spokojna muzyka ! jak wracam zjechany jak koń po westernie to tez cos na rozluźnienie lecz wieczorki (piatek-sobota) to Tylko 105,8 czyli Jelenia Góra oraz Applauz!!pozdr bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 wszystko co popadnie najlepiej radio moze byc : 105,8 - muzyczne radio 104,9 - eska 106,1 - roxy fm ( dawny blue fm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 wszystko co popadnie najlepiej radio moze byc :105,8 - muzyczne radio 104,9 - eska 106,1 - roxy fm ( dawny blue fm ) Ostatnio tylko 106,1 roxy fm, no chyba że z kobietą jadę to trójką mnie męczy ;-) A rammsteina np Asche zu Asche ktoś próbował słuchać?? Daje radę i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 rammstein spoko jest bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 tak daje rade i amerika z reise reise a w pracy to radio zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Roxy FM rządzi 106,10FM , kiedys bylo na tym Blue FM (ale z deka lipne było) a wczesniej na tej czestotliwosci było Radio Klakson i tam to dopiero byli fachowcy od grania <bmw_1> Jesli chodzi o cd-audio to rockowe klimaty => NightWish , Ironów , Dream Theatre , Within Temptation , Ramstein , Red Hotów ... happy_bmw czasem Hip-Hopowe utworki z dobrym bass'em , clubowe , RNB zalezy od nastroju trasy jaka jest do przejachania , ekipy w aucie itp <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 mordulec dobrze prawi... :wink: a Roxy fm faktycznie fajne, jak przesiaduje w piwnicy to słucham :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Przy niektorych utworach NightWish bym usnal a znowu przy niektorych Ramsteina to bym wyrwal kierownice wiec wole sie troszke trzymac z dala od tej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Przy niektorych utworach NightWish bym usnal a znowu przy niektorych Ramsteina to bym wyrwal kierownice wiec wole sie troszke trzymac z dala od tej muzyki Hyhyhyhy Dokłądnie tak, przy ramsteinie coś w rodzaju agresora, a może powera się załacza i chcesz gnać, gnać, ślizgać się, ślizgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 nie powiem jakiej nie lubie bo moglby sie ktos obrazic ale wiadomo wszystko jest kwestia gustu a o gustach sie nie rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 trance, czasem rammstein,linkin park <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no to widze ze dosc odosobniony jestem w pogladach na ten temat:-) no nie aż tak <bmw_2> moje propozycje :mrgreen: -2pac[mam z 10 płytek w aucie] <bmw_1> -dr.dre-the chronic[obie płyty <bmw_1> ] -outlawz,snoop,bustha rhymes,xzybit -na odmulenie po porcji ciężkiego gangsta słucham roxette nieraz atb.techna nielubie chodż parę piosenek mi się spodobało.ale słucham też innej muzyki[okazyjnie] :wink: -a w czasie szaleńst i krótkich oesów wyłączam bo muzyka mnie rozprasza happy_bmw pozdrawiam wszystkich bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Niecierpie czarnego rapu czy hh . Gdy widze ich teledyski to noz mi sie otwiera jak widze chmare bialych dziewczyn zachwycajacych sie ... nie wiem czym to samo tyczy sie tego ze w czarnych teledyskach z bialych to tylko dziewczyny a zadnego bialego w nich nie ma a znowu w teledyskach bialych musi sie pojawic goscinnie albo chociarz w tle kilku murzynow . HEHE sorki za moj wywod ale wkurzaja mnie. Oczywiscie nie jestem rasista ale oni sami robia jakies glupie podzialy. I PEACE i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi