BatonMW Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Warto poczytać-polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Rzeczywiście jestesmy w BMW Trends bmw_beer :wink: http://www.forum.maxbimmer.pl/topics5/w-grudniowym-numerze-bmw-trends-vt6552.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja tam wyczytałem ze maxbimmerki mają dbać o zaplecze gastronomiczne oraz że organizujemy konkursy sprawnościowe w skarbim. Jak w gazecie napisali, to musi być prawda :mrgreen: zatem domagam się i tego i tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ja widze ognisko z kielbaskami oraz termosy z kawa na kazdym spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 He,he a ja tam jestem na zdjęciu przy mojej białej strzale! Zamykałem furtke jak ktoś cyknął mi fote. Już pokazałem wszystkim w pracy i w domu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi