SataN Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Przyjechałem sobie do pracy.... zaparkowałem... idę do pracy... a tu sRUUUUU jakiś gość przyłożył mi drzwiami w lusterko.... wkurzyłem się i mówię mu, żeby troszkę uważał w zamian za co usłyszałem "#*^$*^$*#&^$#*&$^*#& !!!!!!!!!!!", tłumaczę mu, że mi porysował lusterko.... a ten swoje, podszedł do auta i poprawił drzwiami jeszcze raz. po lusterku.... :shock: i sobie poszedł grożąc mi jeszcze :shock: :shock: szkoda znikoma, ale tak mnie wkurzył, że spisałem numerki, wezwałem policję, spisali protokolik, zeznanie, zrobiłem wycenę szkody (455 brutto) i ze stoickim spokojem i czystym sumieniem naprawię to w aso, ale kurde.... skąd się tacy debile na tym świecie biorą to nie mam zielonego pojęcia... wystarczyło powiedzieć przepraszam i olałbym to... zrobiłbym zaprawkę, przepolerował i nie było by śladu i kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 podziwiam spokoj i opanowanie!!! mi zadko udaje sie w ryzach utrzymac jesli chodzi o konfliktowe starcia z glupotą i chamstwem. Rozwiązanie ktore wybrales napewno jest godne pogratulowania gdyz w inteligentny sposob zalatwiles sprawe. Inne,powiedzialbym bardziej bezposrednie rozwiązania nie pozwolilyby na pokrycie szkod ale dalyby satysfakcje. wkoncu jestesmy dżentelmenami i facetami w kazdym calu ,a dobre maniery nakazują bronic kobiet(czyt. BUNI) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 w ogóle bym to olał, gdyby nie ta jego głupota i chamstwo... ale... jeszcze gdzieś w międzyczasie dorzucił, że lusterko do "tego starego gównianego grata" kosztuje mniej niż sam wkład do campo... no to ma wycenę z aso na samo lakierowanie porysowanej obudowy... szkoda że całego nie popsuł... ciekaw jestem ile beknął by za fotochroma regulowanego elektrycznie i podgrzewanego, ale mógłby usiąść z wrażenia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ciekaw jestem ile beknął by za fotochroma regulowanego elektrycznie i podgrzewanego, okolo 1300 netto gratuluje opanowania :shock: matol moze sie zastanowi nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 satan.. ja tylko sie zastanawiam jakim sposobem ty przyciągasz wszelkiej maści oszołomów. Za całym czacunkiem, ale to przecież to książkę by można było napisać o Twoich przygodach :mrgreen: Mnie ostatnio dacia loan pukła w zderzak. pierwsze zdanie kierowcy brzmiało "pan to stanął w miejscu a ja hamowałem i hamowałem" ale od ręki załatwiliśmy sprawę, gdzie mi tam do Ciebie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 satan.. ja tylko sie zastanawiam jakim sposobem ty przyciągasz wszelkiej maści oszołomów. kurde.... a wiesz, że nie pamiętam za bardzo jak cię poznałem.... ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi