sulek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dopiero przed zimą, najpierw koła aluminiowe stalówki BMW 17", później 4 zimowe opony 205/50/17 i szpera Tak jak napisałem, dzwoniłem gadałem z gościem i powiedział około 1300 zł. Ktoś chętny to niech od razu zamawia, ludzie pewni także luzik. A co ty fure sprzedałeś kurde, wiesz co?? Podaj linka do nowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No 323 Ti poszło, teraz mam Coupe 2.0. Rożnica spora w V-max i przyspieszeniu ale... mam w końcu Coupe Na razie czekam na wenę do zrobienia opisu auta jak i fot. Na dniach będzie. Aby nie zmieniać tematu powróćmy do niego 1300pln to rozumiem wszystko, czyli graty i montaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No sama szpera 1300 zł, a będziesz jechał do Świdnika, żeby ci ją zamontowali, pisałem, ze to jest koło Lublina, wyślą ci kurierem a ty sobie ją we Wro zamontujesz, no chyba, że chcesz jechać taki kawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jak już będę montował szpere to poszukam czegoś w okolicy. Ale dzięki za info <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Pytałeś się o montaż, co było dla mnie dziwne, bo napisałem wcześniej, że ludzie są ze Świdnika, więc się dziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Chodziło mi czy 1300pln to wszystko (z montażem), do Świdnika mam kawał drogi więc nie opłacało by mi się tam jechać. Chce się rozeznać jak to wygląda cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dalej nie rozumiem tego montażu, montaż zrobisz sobie na miejscu. 1300 zł za samą szpere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Aaaa teraz zrozumiałem Jestem jeszcze wczorajszy sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi