maltarn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja tam jestem nastawiony na przeróbki furacza :wink: Do serka fury nic nie mam, fakt że bad-look nie pasuje do E36.. ale z drugiej strony nie jest taki straszny :wink: a poza maską jest jeszcze reszta samochodu, która prezentuje sie konkret :wink: .A co do krytyki, to zawsze coś sie komuś nie bedzie podobało. Ssmochód ma sie przede wszystkim podobać właścicielowi :wink: <bmw> i myśle że nie powinno być żadnych kłutni z tego powodu że komuś sie nie podoba czyjś auto <bmw_2> bmw_beer widze ze ciagle jestesmy na etapie "silnej erekcji obrazkami z gumy Turbo" wyrazanym "wytrawnymi" kolokwializmami typu "furacz" i "konkret" :lol: pozdrawiam Na pw nie dostałem odpowiedzi to zapytam tutaj :mrgreen: Co to jast ta tajemnicza ,,guma TURBO'' :?: :mrgreen: pewnie fajna skoro mówisz o erekcji (i to silnej) na jej widok. Co do moich słów ,,konkret'' i ,,furacz'', to używam nie tylko słownictwa encyklopedycznego :wink: pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Serek robiles cos przy swoim silniczku , ze z m20b25 sie ciales rowno :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 z tego co mi wiadomo to nie:) a trola bume 325i objerzdzał moment robi swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 z tego co mi wiadomo to nie:) a trola bume 325i objerzdzał moment robi swoje... o ile ja dobrze pamietam to raczej Serek dostał od Trola , ale ja juz stary jestem skleroza mnie juz łapie i czasem tez mam przywidzenia wiec mozliwe ze mi sie wydawało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 z tego co mi wiadomo to nie:) a trola bume 325i objerzdzał moment robi swoje... HAHHAHAHAH spadlem z krzesla ... Kiedy mnie objechal ? Bo o ile dobrze pamietam to chyba na maslicach bylo na odwort a wiecej z serkiem sie nie scigalem . Ciebie o ile dobrze pamietam wogole tam nie bylo wiec skoncz pieprzyc glupoty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Prawda jest taka ze troll dostal na starcie bo mial od niedawna autko..natomiast w polowie trojki zaczal mnie przeganiac i w rezultacie wykiwal mnie..ogolnie trza by bylo stanac normalnie jakos i sie zetrzec ale obecnie sprzeglo mam styrane i ni huja..silnik nie byl hamowany wiec nie wiem ile ma kucy..komputer jest od 5 i nie wiem czy czym sie rozni...mozliwe ze jest tez podkrecona dawka paliwa przez mechaniora lekko buehue..ael to juz nie wiem..ogolnie na g-techu pomiary przyspieszenia wypadaju duzo lepiej niz w serii wiec trudno pwoiedziec..zrobie sprzeglo i bedzie mozna sprawdzic..a swoja droga nabylem w koncu amotki na przod...blistein..fuck 500pln w plecy.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 amotki na przod...blistein..fuck 500pln w plecy ale radośc posiadania jest hehe gdize kupiles za 500zl amorki? Byly też do innych aut? ogolnie na g-techu pomiary przyspieszenia wypadaju duzo lepiej niz w serii Ile ci g-tech pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 buehe no gdzie kurwa na allegro zawsze na allegro wszystko kupuje 2 lata gwarancji bez limitu kilometrow blistein... no coz jeszcze wymiana ze 120 pln.. na g-techy wychodzilo mi na styranym sprzegle 9.78... katalogowo 10.4 a no i bylo mokro bueuhe..na zdrowym sprzegle jak sie mierzylem na stoper kilka razy to wychodzilo cos kolo 8.6-8.8 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 W 325i stoperem mialem okolo 8,6 do sety na spalonym sprzegle i zajechanych panewkach Pozniej po remoncie osiagi wrocily i z Mordulcem tam pogrzebalismy co nieco wyskakiwalo okolo 7,2 7,0 na setke ... Mordulec wysiadl i powiedzial ze nie ebdzie jezdzic ze mna <lol> :mrgreen: Szkoda ze nie zmierzylem mojej 2,0 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 buehe no gdzie k***a na allegro skad mialem niby wiedziec? :roll: Mordulec wysiadl i powiedzial ze nie ebdzie jezdzic ze mna strachliwy? :wink: katalogowo 325 ma cos kolo 7.8 nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 buehe no gdzie k***a na allegro skad mialem niby wiedziec? :roll: Mordulec wysiadl i powiedzial ze nie ebdzie jezdzic ze mna strachliwy? :wink: katalogowo 325 ma cos kolo 7.8 nie? Ale nie w 20 letnim aucie :mrgreen: :mrgreen: Poza tym prawie zadne podane osiagi nie sa zgodne z realiami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no przy dlubnietym tds..tak jak chcialbym zrobic to z 7.2= 7.4 powino spokojnie trachac...po zmianie intercoolera i oprogramowania...a narazie..trza doprowadzic do stanu pierwontego...czyli jeszcze sprzeglo no i wtrysk..ale nie wiem czy bedzie taka potrzeba ajj..pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Od kiedy pamiętam losy serka bety, jeszcze z forum DG to serek nawet innym forumowiczom dawał linki znalezione na allegro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi