krzychu-k Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam!!! Mam takie pytanko... i chciałbym prosić forumowiczów.. o odpowiedż jesli nie na forum to na priv...a mianowcie... jak narazie jeżdze sobie fiestą...a na wakacje planuje kuno BMW serii 3 318...320... jak domyslam sie jest tu kilka osób co sprowadzają autka.. z niemiec czy z innych kraji.... a wiec..czy mozecie mi podać jakieś adresy... namiary na gieldy samochodowe.. w niemczech???,,,, ewentualnie... porozmawialbym z taka osobą.. co sprowadza takie cudenka... jesli jest tutaj..to zapraszam na gg...... i jeszcze jedno..czy mozecie mi napisać ceny za jakie chodzą tam te autka??? szczeze mówiąc byłem kilka razy w Niemczech ...ale nie widzialem aut na sprzedaz....lub jeszcze jedna mozliwośc.. jaka cena jest sprowadzenia....przez jednego z was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam! Dobrze by bylo jakbys napisal jakie roczniki Cie interesuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-k Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 witam! No tak powiedzmy ze 92..96...rocznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 no to ceny od 8000 do nawet 20000. Wszystko zależy od przebiegu, który może jeszcze być oryginalny albo cofnięty, od stanu ogólnego i jeszcze wielu innych drobiazgów. Na Twoim miejscu nie szukałbym auta za granicą a dobrze rozejrzał się po kraju. Nasz rynek już się trochę nasycił i ci co sprowadzili auta na handel obniżają ceny, żeby chociaż odzyskać to co w nie włożyli. Poza tym koszty, które musiałbyś ponieść, żeby przywieźć sobie auto, też nie są małe. Co do oryginalności przebiegu, to nawet niemcy cofaja liczniki o naszych handlarzach juz nie wspominając. Sprzęcik do cofania liczników w bmw kosztuje 140 zł. Mimo tego w ASO lub w warsztacie w którym maja sprzęt do diagnozowania można sprawdzić rzeczywisty przebieg, nawet jak licznik został cofnięty. To temat-rzeka i można by tu nawet książkę napisać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi