pawelveb Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam. Czy jest ktos moze zainteresowany zorganizowaniem jakiegos zlotu w okolicach trojmiasta ? Np. Skwerek Kosciuszki ? Dzisiaj bylem ze znajomym na zlocie passatow i fajnie to wygladalo, mozna porozmawiac, poogladac samochody itp. Czy sa jacys chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jak nazwa wskazuje jest to wroclawski klub wiec widze las rąk do organizacji twojej propozycji :wink: A ze Wrocek lezy prawie nad morzem to mamy blisko do ciebie,ale przepraszam to "prawie" to jest malutki problem a mianowicie dla wiekszosci prawie 500km Nieobrazaj sie prosze zaraz na mnie,po prostu rozbawiles mnie tematem ,a moja ironia nie ma na celu wysmiewanie sie z ciebie tylko niewinny zarcik. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 hej gdyby to bylo lato to jeszcze cos mozna bylo by pomyslec, jakis 2-dniowy wypad itp. a tym czas odsylam do http://forum.bmw-3city.pl/ ale zaglądaj do Nas takze <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi