Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Jeśli chodzi o stacje na których kantują , to gdyby ktos leciał kiedyś na Trzebnicę - Poznań to niech przypadkiem nie tankuje się na małej stacji za miejscowością Kryniczno pod Wrockiem , tam się raz przejechałem Chyba do tej pory miałem szczęście i tam nie tankowałem, jak lecę na Poznań to najczęściej tankuję na stacji Petrochemi, tak zjeżdża się z górki i po prawej jest, ale za jaką miejscowością to ne pamiętam. Tak wogóle to zalałem 98ke Przyrostu mocy nie czuję, ale autko ciszej chodzi i jeszcze nic nie odpadło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Chyba do tej pory miałem szczęście i tam nie tankowałem, jak lecę na Poznań to najczęściej tankuję na stacji Petrochemi, tak zjeżdża się z górki i po prawej jest, ale za jaką miejscowością to ne pamiętam. Za Będkowem jak się na obwodnicę wylatuje :wink: Tak wogóle to zalałem 98ke Przyrostu mocy nie czuję, ale autko ciszej chodzi i jeszcze nic nie odpadło Ja tez nie czuję różnicy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 roznicy nie bedzie czuc ale ciekawe jaki bylby efekt po v-power racing ale tego wole na moim 280.000 przebiegu i 22 letnim silniku nie testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 daewoo tico an V-power'ce wyszedl za skale licznika niewiele bo na oko było 165km/h a skala konczy sie na 160 które na zwykłej 95 też jechał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw_318 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 witam! Panowie i Panie (o ile takie mamy) - ostatnio tankowałem LPG na wylocie na Poznań na stacji SHELL - booma ładnie jechała i zauważalnie więcej kilometrów zrobiłem na 45 litrach. michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ta duzo stacji potankowalem , duzo testow przeprowadzilem . I testy zakonczylem jak najbardziej pozytywnie na paliwie shell vpower 95 ... e-30 na zadnej inne benzynie nie chodzila mi dobrze jak na tym shelu 95 , na 99 nie odczuwalem nic ciekawego , poza tym ze benzyna znikala szybciej niz normalna na 12 litrach robilem 75 km , na 98 ultimate BP , auto mulilo strasznie , czasem wogole jak na 4 garach by chodzilo , na orlenie 98 totalny syf ... a na tej 95 v-power , auto pali rowniutko , pali jak nalezy i jezdzi jak nalezy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 poza tym ze benzyna znikala szybciej niz normalna No ale tak jak znikala Ci z dziurawego zbiornika na granicznej to chyba nie znikała nigdy w takim tepie. konrad hahahha , ale wtedy tankowalem wczesniejsza 325 i nie mialem dziury : P teraz nowego kombiaka bede tankowac tylko na 95 vpower . Kolo kauflandu na legnickiej . jak dla mnie najlepsiejsze paliwko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 No ale tak jak znikala Ci z dziurawego zbiornika na granicznej to chyba nie znikała nigdy w takim tepie. konrad Ale wtedy na Granicznej musiał lecieć 200km/h żeby mu nie zbrakło do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 No ale tak jak znikala Ci z dziurawego zbiornika na granicznej to chyba nie znikała nigdy w takim tepie. konrad Ale wtedy na Granicznej musiał lecieć 200km/h żeby mu nie zbrakło do domu A to wcale nie bylo smieszne Bo dzisiaj konczylem rozbierac ta zlota , i luknalem na bak . Okazalo sie ze mam dziurke wielkosci 5 cm w obrebie weza od wlewu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Okazalo sie ze mam dziurke wielkosci 5 cm w obrebie weza od wlewu ... Przeciez widziałem twój zbiornik u Konrada w garażu, i nawet klej montażowy nie pomógł pozdro DUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Okazalo sie ze mam dziurke wielkosci 5 cm w obrebie weza od wlewu ... Przeciez widziałem twój zbiornik u Konrada w garażu, i nawet klej montażowy nie pomógł pozdro DUDI To co widziales to byl pikus , szkoda ze teraz go nie widzisz . Gubilem paliwo , bo ten klej sie roztopil z bajura i wyglada jak by powstalo cos jak kwas ; ] . A mowilem zeby zrobic to moja metoda sprawdzona w E-38 ;D Teraz to juz zbedny temat , zlotej prawie nie ma poza kraoseria zarejestrowana . A ja mam nowego furaka w ktorym nic sie nie dzieje jak narazie i raczej tak zostanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A mowilem zeby zrobic to moja metoda sprawdzona w E-38 ;D Ale ten sposób działa tylko w E-38 A ja mam nowego furaka w ktorym nic sie nie dzieje jak narazie i raczej tak zostanie ;] Wiem Wiem rozmawialem z Kondziem, musisz go pokazac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A mowilem zeby zrobic to moja metoda sprawdzona w E-38 ;D Ale ten sposób działa tylko w E-38 A ja mam nowego furaka w ktorym nic sie nie dzieje jak narazie i raczej tak zostanie ;] Wiem Wiem rozmawialem z Kondziem, musisz go pokazac! Umnie tez by zadzialala Co do pokazania , okej w niedlugim czasie wpadne tam w wasze rejony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja tankowalem 95 na orlenie, raz zatankwoalem 98 ultimate na Bp i jest rzonica w osiagach, ozcywiscie na leszpe i autk omnie pali (nieznacznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Co do pokazania , okej w niedlugim czasie wpadne tam w wasze rejony :] tylko prosze ze szczelnym zbiornikiem bo nie chce mieć grilla z domu hihihihihi Jak bym chcial Ci grila zrobic to doczlapal bym sie jeszcze zlota coupe , a tak wpadne kombiakiem :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 jak jestem we Wrocku to Orlen na Grabiszyńskiej, jak w drodze miedzy domkiem(Kłodzko) a Wrockiem - Orlen w Łagiewnikach(tanio mają) a w domku na "bezimiennej"stacji z gazem kolo warsztatu mojego kumpla. no jak jadę na spot to zawsze w łagiewnikach tankuje :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 jak jestem we Wrocku to Orlen na Grabiszyńskiej, jak w drodze miedzy domkiem(Kłodzko) a Wrockiem - Orlen w Łagiewnikach(tanio mają) a w domku na "bezimiennej"stacji z gazem kolo warsztatu mojego kumpla. no jak jadę na spot to zawsze w łagiewnikach tankuje :mrgreen: :mrgreen: ja tam tankuje tylko wtedy jak juz "spożywczak koło mnie zamkniety" :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZNAJDA Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Chciałbym tu sie dowiedziec jakie stacje polecacie tzn gdzie jest dobre paliwo a gdzie jest chrzczone Czekam na opinie stacji To tak samo jak człowiek miałby pic cały czas wode a mógłby sie napić soku za 20gr drożej tylko gdzie dobry soczek leją?? :?: Żadko zabieram głos ale tankować trzeba się najlepiej na nowych stacjach orlenu. A dlaczego: 1 mają zbiorniki na paliwo dwu płaszczowe 2 zlewki mają zabezpieczenia 3 cysterny kontrolowane poprzez nawigacjie 4 pracownicy nie są właścicielami i mają w d.....pie wałki bez korzyści dla nich. 5 wiem bo troche tych stacji skontrolowałem Pozdrawiam wszystkich. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 4 pracownicy nie są właścicielami i mają w d.....pie wałki bez korzyści dla nich. to cos słabe kontrole robicie :lol: zdziwiłbys sie jakie wałki odchodza na orlenie i jak mozna "dorobic" do skromnej pensji kasjera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 uklon_bmw uklon_bmw :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja często tez na Orlenie tankuje i nie narzekam, zresztą Orlen to docenił, ze u nich tankuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZNAJDA Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 4 pracownicy nie są właścicielami i mają w d.....pie wałki bez korzyści dla nich. to cos słabe kontrole robicie :lol: zdziwiłbys sie jakie wałki odchodza na orlenie i jak mozna "dorobic" do skromnej pensji kasjera :lol: Mogą wystawić ci rachunek i to wszystko. Bo teraz nawet jak kasjer nalicze punkty vitay za dużo na jedną karte to leci z roboty. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 nie polecam stacji bp przy ulicy siekiewicza ani na pelczynskiej lotosa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi