piotrekBmw20 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 mam e36 coupe radyjko i glosniczki nie wazne Chodzi mi tylko o skrzynke basowa + wzmacniacz do niej zeby w miare ladnie pukało tak max 600zl za wszystko Pomożecie?? bo juz z 2 h wlepiam oczy w monitor i szukam jakis porad i nic takie tam ogolne Najlepiej nowe ps wiem ze za tyle kasy szalu nie zrobie ale chociaz cos Z gory dzieks ps jutro mnie nie ma wiec nie bede pisal lecz pprosze o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERHABE Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 skoro budzet ograniczony az tak mocno to szukaj uzywek, skrzynke nowa mozesz kupic glosnik http://www.allegro.pl/item278335977__jbl_gt4_12_sr_30_cm_subwoofer_wyprzedaz_.html skrzynia wg potrzeb, 80-150zł zostaje wiec 300 zl na wzmacniacz, powinienes znalezc cos dobrego. Nie upieraj sie przy nowych jako ze nowy dobry wzmak nie kosztuje mniej jak 1000zl a uzywke dostaniesz i nie patrz na to ze ma 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wzm. np BLAUPUNKT GTA 4100 kupisz do 300 na alledrogo a skrzynie mam na sprzedaz robiona na zamowienie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi