SataN Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opis - cacy, auto igła. Chciałem gnojowi krzywdę zrobić, borsuk nawet pomoc zaoferował... ale nie zdążył. 325 w automacie, full wypas...: - siedzenia sprute - nagrzewnica chodziła tylko na 4 biegu pytam czy klima chodzi... tak tak oczywiście otwieram maskę.... a tam braki jakieś: brak chłodnicy klimy, osłony chłodnicy, lewego mocowania, osłony visca, dolotów, osłon pod silnikiem, nadkoli plastikowych, wlotów powietrza w zderzaku, halogenów, lampa zbita z dziurą odkręcam korek od oleju... a tu nawet silnikiem nie rzuciło... patrzę pod korek... a tam masło z majonezem, z przekładni się leje... układ chłodniczy zapowietrzony, wydech skorodowany, maska nawet nie spasowana, zderzak w innym kolorze, brak wygłuszenia maski next time jak będę coś oglądał... i ktoś będzie się chciał rozerwać razem ze mną to dam znać zacząłem już ostrzegać potencjalnych sprzedających telefonicznie, że łatwo mnie zdenerwować kłamstwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Mogłeś jeszcze linka wklepać żeby ktoś nie pojechał i tych samych emocji nie doświadczył <bmw_4> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jestem chętny do łamania kręgosłupów i ukręcania karków. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opis - cacy, auto igła. Chciałem gnojowi krzywdę zrobić, borsuk nawet pomoc zaoferował... ale nie zdążył. Byłem oazą spokoju, jak słowo daję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mogłeś jeszcze linka wklepać żeby ktoś nie pojechał i tych samych emocji nie doświadczył <bmw_4> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie ma już linka, zgłosiłem do moderacji - przedmiot niezgodny z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi