Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hej Czy ktoś zakładał klime do e30, lub zna się na tym ? planuje sobie wsadzic z innej e30 i potrzebuje pomocy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hej Czy ktoś zakładał klime do e30, lub zna się na tym ? planuje sobie wsadzic z innej e30 i potrzebuje pomocy pozdro Hej! Z tego co słyszałem opinie na temat przeszczepu klimy z grupy Peugeota, to każdy kto to zrobił stwierdził że się nie opłacało. Podobno strasznie dużo roboty i problemów z tym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 moge miec z ety dzialajaca, tylko musze wiedziec co potrzebuje wypunktowane i kogos kto to zalozy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kosa masz cału komplet? przewody,chlodnice,skraplacz,agregat?tak? czy chcesz robić jakąś rzeźbe? Bo jeżeli masz wszystko z innego BMW to montaż klimy to nie aż taki problem, co innego jak chcesz dosztukować z innego auta. Ew. są dostawki klimatyzacji, ale to drogie dość jest. A na koniec to juz tylko koszt sprawdzenia, odgrzybienia i nabicia klimy, ok. 150zł jak juz bedizesz mial wszystko moge dać ci namiar do gościa, ktory przyjedzie do ciebie i to zrobi za dobrą kase. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 na 100% mam agregat, chłodnica, przełącznki węże pewne tez sie znajda zreszta to chyba najmniejszy problem, musze gosciowi dokladnie napisac co bede potrzebowal (wszystko z 1 auta), dlatego szukam kogos kto mi moze wypisac w punktach z czego skladasie klima w E30 a z tym kontaktem to super pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 napewno musisz mieć: -agregat -chlodnice -węże -skraplacz -przełączniki wewnątrz na takie pod klime -z tego co wiem to alternator trzeba zmienić No i jak bedziesz kupowal to niech ci da całe węże bo nie sa ogólnie takie tanie bo mi krzyknęli ok 200zł ale moje są całe :wink: W zakładzie montaż klimy to dość droga sprawa. Znajomy chcial do Passata 2.0 8v 115KM z 91roku załozyć to za ręczną klime 4500zł a za jakiś Termotronic czyli taki climatronik w starych paskach to 7tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja mam w e30 klime mozesz podpatrzec jak ci sie przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 ja mam w e30 klime mozesz podpatrzec jak ci sie przyda? a jaki masz silnik ? z checia sie przyjze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Panowie przeciez ja siedze w klimatyzacji zakładam,naprawiam sprężarki samochodowe,itp zajmuje sie serwisem !! koszty jak dla klubowiczów Maxbimmera to wiadomo rabacik!! :!: ~w razie pytan pisać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jesli chodzi o podpatrzenie to u mnie tez mozesz podpatrzec . Zawsze to cos moze da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi