E34-Patryk Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 baran, napisałem "intruzi" tak jak teraz w cudzysłowie. Tzn.że nie był to klub BMW tylko zbiór różnych aut nienależących do naszego klubu. Było świetnie,szczerze to fajnie,że byli Ci inni,bo coś się działo i było z kim się pościgac(chociaż ja nie mam czym startować). Tak jak Kosa napisał rozwalił mnie ziomek białą fiestą jak wpakował sie pod koła rozpędzonej E34 ( Dziki miał dobre 140 na blacie ). Niedzwiedz następnym razem musimy pogadać,bo jeździsz moim marzeniem. Mam kasę na 535,ale najpierw musze pogonić to E36. Nie będe znowu utrzymywał dwóch aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Gniewek89 napisał/a:Nom spocik udany , tylko szkoda że wieś tjunerzy się wrąbali :? no i niestety do odpowiedzi ludzi zabrakło / niby duże miasto , a niektorzy zachowuja sie jak wiesniaki / tak to juz czasem bywa ze Dawid , kultura wjebie Goliatowi A komu "wjebałeś" tą kulturą :?: :lol: Wiesz co tak zapraszałeś na główny plac i w ogóle no i tak wczoraj postanowiłem ze wejde na Wasze forum i się przywitam itp ..... wchodze i co widze :?: :lol: juz na poprzedniej wyprawie do skarbiego 18tego listopada wyśmiałeś nas z kims tam jeszcze z forum ze , potrafimy jedynie ścigać się na piasku itp a tak na prawde to właśnie od takiej beemki która "zrywała przyczepność wjeżdzając na płyte" dostałeś konkretne baty na kresce :lol: jeśli według Ciebie to jest kulturalne zachowanie na Waszym forum wyśmiewując kogoś kogo nie znacie to rzeczywiście "dojebałeś" nam kulturą jak ja pierdziele bmw_beer <bmw_2> i wierz mi ze żadnych jak to nazwaliście zwiadowców nie musimy wysyłać na główną płyte bo wiemy co tam jest nie od wczoraj jeżdzimy na lotnisko i tak na prawde to celowo jestesmy na tym placyku bo właśnie bez wiekszych uszczerbków na "zdrowiu" naszych beemek można sobie pozarzucać bokami nawet jesli ma się 1.8 po maską bmw_beer Pozdrawiam a skoro oczekujesz wyjaśnienia tego co cytowałeś to napisz do osoby która napisała tego posta , bo niestety ale nie ma tutaj podobnie jak na innych forach odpowiedzialności zbiorowej :mrgreen: Do zobaczenia na następnym spocie bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Gniewek89 napisał/a:Nom spocik udany , tylko szkoda że wieś tjunerzy się wrąbali :? no i niestety do odpowiedzi ludzi zabrakło / niby duże miasto , a niektorzy zachowuja sie jak wiesniaki / tak to juz czasem bywa ze Dawid , kultura wjebie Goliatowi To powiedz mi w takim razie co można myśleć o poziomie ludzi którzy : -wjezdzaja pod pedzace auto na kresce :?: (fiesta) (koleś ruszył , przystaną , po czym znow ruszył pod jadące 1,5 tony) -wjeżdzają na kreskę pełną para z placu gdy na prostej kończy się wyscig :?: (czarne wymęczone e30) - kręcą bączki przed pijanym idącym z dzieckiem (bohater ten co powyżej) -jadą wprost na robiącego zdjęcie , a stałem z boku :!: ((ni to srebrna ni to neibieska) e30 sedan) -jeżdżenie kręcenie bączków za samolotem który wylądował (któraś z e30 wyżej wymienionych) Nie mówię że wszyscy od was takie akcje robili ale takie zachowanie daje wyobrażenie o większości osób tam zebranych. Następnym razem najlepiej będzie żebyśmy wszyscy razem uzgodnili gdzie, kiedy i co robimy żeby nie było tak jak ostatnio że bardziej niż podziwiać auta patrzyłem żeby ktoś mnie nie potrącił. Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no to trzeba było napisac konkretne przykłady / nie był to nikt od nas z klubu / proponuje sie ustawic na jakis termin / na głownym pasie i sie zapoznac poscigac pogadac / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 <bmw_2> i tak niech zostanie. Nie ma ludzi idealnych,a nie można też zabronić nikomu jeżdżenia po lotnisku,nawet jak jest niezrzeszony. Tym bardziej nie można za takiego kogos brać odpowiedzialności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wyhamowałem :arrow: chłopak z fiesty żyje :wink: zapoznac poscigac pogadac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 i biała fiesta pewnie na ciemnych lampach z tyłu koles jest z brzegu ale nie od nas z klubu a to spora roznica / [ Dodano: 12 Grudzień 07, 18:06 ] potrafimy jedynie ścigać się na piasku itp a tak na prawde to właśnie odtakiej beemki która "zrywała przyczepność wjeżdzając na płyte" dostałeś konkretne baty na kresce :lol: dostałem i wcale sie tego nie wstydze / najlepiej mi poszło gdy miałem długosc w plecy /// reasumujac nie ma co sobie robic wypominek /// my sie smialismy ze wy baczki na piasku krecilismy , wy nie nas ( lecz moglismy sie poczuc obrazeni ) wyzywaliscie od wies tunerów /// dajmy sobie z tym spokoj widzimy sie na nastepnym spocie - mam nadzieje ze na plycie głownej / badz na zwirku ///p.s. na tym odcinku an cwiartke bardziej czuc emocje bo jest wasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 widzimy sie na nastepnym spocie - mam nadzieje ze na plycie głownej / badz na zwirku /// p.s. na tym odcinku an cwiartke bardziej czuc emocje bo jest wasko No i tego się trzymajmy bmw_beer :drunk: :gril: Aha jesli ktos jeszcze ma zdjęcia ze spota to można wrzucac do mnie na skrzynke : mord@go2.pl <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam wszystkich czytalem te posty i zastanawialem sie o co tu chodzi .Mialem juz wyslac swoje trzy grosze ,ale sie wsztrzymalem i dobrze .Widze ze szybko dogadaliscie temat i jest ok.Nawiasem mowiac obrazaja sie male dzieci,a tym bardziej nie ludzie co maja cos wspolnego, chocby wlsanie bylo by to bmw.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Klip ze spota : http://maxbimmer.pl/gosc/klip/grudzien.wmv * najlepiej zapisać na dysku -> klikając prawym klawiszem myszki + Zapisz element docelowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz079 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam ! Co to za utwór został wykorzystany na końcu tego klipu. Jaka to nazwa utworu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Na samym końcu jest Hot Butter - Popcorn (jakiś turbo hiper combo radio edit mix) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 no to trzeba było napisac konkretne przykłady / nie był to nikt od nas z klubu / proponuje sie ustawic na jakis termin / na głownym pasie i sie zapoznac poscigac pogadac / Cieszę się że już wszystko wyjaśnione :wink: A co do filmiku to następnym razem postaram się o lepsze ujęcia z samochodu etc (pierwszy raz miałem tą kamerę w rękach ):wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi