DIEGO E30 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 12. DIEGO E30 :shock: jestem piąty na liscie [ Dodano: 5 Grudzień 07, 14:47 ] 12. DIEGO E30 :shock: jestem piąty na liscie lista : 1. Pola & Mordulec 2. krzyś, kasia 3. asik 90% może wreszcie mi się uda 4. Beatka & Piotr 5. Kamil(DIEGO E30) 6. Dziki(Piotr kreska będzie ) 7. Paula & Patryk (może ktos mi pożyczy przepływki na 5minut ) 8. Konradbmw ( na 50% bede a na 50% nie sie zobaczy ale postaram sie byc) 9. Damon (jeste nowy tzn śledze fora i spoty ale to bedzie mój pierwszyraz,oczywiście jeśli można) pozdrawiam 10.rafal_beny 11.rafałs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 No w końcu spot kiedy nie mam służby ani zjazdy na studiach. Bede na 98% 1. Pola & Mordulec 2. krzyś, kasia 3. asik 90% może wreszcie mi się uda 4. Beatka & Piotr 5. Kamil(DIEGO E30) 6. Dziki(Piotr kreska będzie ) 7. Paula & Patryk (może ktos mi pożyczy przepływki na 5minut ) 8. Konradbmw ( na 50% bede a na 50% nie sie zobaczy ale postaram sie byc) 9. Damon (jeste nowy tzn śledze fora i spoty ale to bedzie mój pierwszyraz,oczywiście jeśli można) pozdrawiam 10.rafal_beny 11.rafałs 12. Tomek & żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ma być zła pogoda... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ma być zła pogoda... :evil: Prognozy pogody trzeba przyjmować z pewną poprawką , bo nie zawsze sie sprawdza to co przepowiadają ale oczywiście jesli bedzie padał deszcz to spota przełożymy na jakiś inny termin , dlatego prosze pilnować tematu :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 no nieststy tym razem musze odpuścić spota ,ze stegny mam za daleko ,życze ładnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 1. Pola & Mordulec 2. krzyś, kasia 3. asik 90% może wreszcie mi się uda 4. Beatka & Piotr 5. Kamil(DIEGO E30) 6. Dziki(Piotr kreska będzie ) 7. Paula & Patryk (może ktos mi pożyczy przepływki na 5minut ) 8. Konradbmw ( na 50% bede a na 50% nie sie zobaczy ale postaram sie byc) 9. Damon (jeste nowy tzn śledze fora i spoty ale to bedzie mój pierwszyraz,oczywiście jeśli można) pozdrawiam 10.rafal_beny 11.rafałs 12. Tomek & żonka 13. Beatka & Piotr PS. Dziki z kim chcesz na kreskę ?? chyba nie ze mną :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tym razem poukladalem wszystko i wiem ze bede napewno ,chyba ze ,lepiej nie krakac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damon Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No chłopaki to jak jedziemy czy nie ?? Kto jest na tyle jasnowidzący , że wie jaka właściwie będzie pogoda :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No pogoda nie jest za ciekawa , dlatego z decyzja wstrzymamy się do niedzieli rano koło 8mej bedzie w tym temacie informacja czy jedziemy czy nie , bo bez sensu stać na deszczu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jak bedzie delikatnie kropic to mozna by pojechac,co innego jak bedzie lac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 PS. Dziki z kim chcesz na kreskę ?? chyba nie ze mną Piotr-obiecałeś :wink: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 witam. prosze na PW nr telefony do kogoś kto jedzie, jak bym miał jechac to rano okolo 9:00 zadzwonie czy jedziecie czy nie bo nie bede miał rano dostępu no internetu. z góry dziękuje. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 to zadzwońdo mnie 785476571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 to zadzwońdo mnie 785476571 dzieki. jeszcze nie wiem czy pojade, ale jak bym mial jechac to zadzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damon Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 to zadzwońdo mnie 785476571 Jak można to ja też zadzwonie bo nie bedę mół być przy kompie jutro. Z góry dzieki :wink: Oby pogoda była jutro taka jak DZIŚ Pozdrawiam [ Dodano: 8 Grudzień 07, 20:10 ] Właśnie oglądałem pogodę i podobno ma jutro kropić cały dzień ;/ mam nadzieję, że sie mylą Zadzwonie jutro i zapytam jak to w końcu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Bawcie się dobrze :wink: Ja niestety odpadam :cry: Liczę na obszerną fotorelację <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kurde właśnie Diego dzwonił że szybe rozwalił w aucie boczna i niestety na spota nei pojedzie W związku z tym wiezie ktoś jeszcze "powietrze" w aucie :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 to jak chłopy w związku z tym ,że stłukłem szybe w aucie i jutro pada deszcz to przekładamy spota na za tydzien :wink: [ Dodano: 8 Grudzień 07, 23:14 ] jesli bedzie ładna pogoda to życze udanej zabawy,szkod tylko,że przepadnie mi kolejny spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja tam nie zautomobilizowany ale oczywiście jestem za :mrgreen: :wink: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damon Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja jestem za tym zeby jutro ku...a nie padalo d jasnej cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja jestem za tym zeby jutro ku...a nie padalo d jasnej cholery ja tylko żartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Deszcz nie pada , żabami nie rzuca .... znaczy się jedziemy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 1. Pola & Mordulec 2. krzyś, kasia 3. asik 90% może wreszcie mi się uda 4. Beatka & Piotr 5. Kamil(DIEGO E30) 6. Dziki(Piotr kreska będzie ) 7. Paula & Patryk (może ktos mi pożyczy przepływki na 5minut ) 8. Konradbmw ( na 50% bede a na 50% nie sie zobaczy ale postaram sie byc) 9. Damon (jeste nowy tzn śledze fora i spoty ale to bedzie mój pierwszyraz,oczywiście jeśli można) pozdrawiam 10.rafal_beny 11.rafałs 12. Tomek & żonka 13. Beatka & Piotr 14. Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Niespałem pół nocy przez tą szybe Kiedy następny spot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 zazdroszcze tym ,ktorzy teraz sa na spociku ja jeszcze godzine gnije w szkole pzdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi