Dlugi E36 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam koledzy mam pytanie czy do mojego bmw E36 2.0 moge podłączyc boardkomputer w pełnej wersji???Czy do tego są jakies moduły potszebne???? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 z tego co sie orientuje to tylko potrzebujesz BC i czujnik temperatury zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dlugi E36 Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Dzieki ale co to jest BC a czujnik temp zewn musi byc juz w aucie bo w skrzynce z bezpiecznikami jest juz bezpiecznik od czujki temp zewnecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 BC - BORDCOMPUTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zastanawiam sie , na jakiej zasadzie mozna podlaczyc BC z E-38 w naszej starej poczciwej E-30 . Wiem ze ktos to mial zamontowane w e-30 tuner - kasetowiec - wzmacniacz - zmieniarka i komputerek pokladowy gosc mial to wmontowane wszystko w e-30 , lecz nie wiem i nie mam jak sie dowiedziec co mu dzialalo z tego a co nie , czy mial podlaczone jakies czujniki ze mu bc dzialal i cos pokazywal czy mial tylko to podlaczone na zasadzie ze z tunera tylko radio i cd bez BC . Na allegro gosc to sprzedaje bo spalil tuner , wie ktos czy jest to do naprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi