fc kamieniec Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 witam. mam e30 z instalacja gazową, niestety niemam na nią żadnych papierów Chciałem ją zalegalizowac, żeby miec święty spokój. Czy ktoś wie gdzie i jak najtaniej i najszybciej moge to zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 pewnie na forum ktos takie cos ci odpisze pomysl troche takie zeczy o ktore pytasz nie naleza do pelno legalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fc kamieniec Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 wiem , wiem, pewnie masz racje i misiaki inwigilują to forum tak jak na slasknet czy podobnych forach, ale jak wiesz istnieje tez coś takiego jak mail czy gg. Nie musi nikt odpowiadac na forum jak ma obawy, może skorzystac z innej opcji. pozdawiam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Przy takiej instalce to chyba najistotniejsza sprawa to papiery / homologacja na butle poszukaj po jakichs ogłoszeniach rozbitków gdzie np butla ocalała i ktos ma na nią papiery mysle ze za niewielka kase odkupisz + zaswiadczenie z jakiegos zakładu ze Ci to zamontowali i mając to mysle że bez problemu powinni Ci to wbic do dowodu i bedzie legal :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fc kamieniec Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 aha... no dzięki za odp. Zaczne się rozglądac za warsztatami i za butlą oczewiście, moze nawet na allegro. pozdrawiam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi