Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 tak w TDS'ie :wink: Bob a co ty nie słyszałes ze TeDeEsy mozna na gaz przerobic :?: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 no sorka ale mnie wczoraj nie bylo na miescie autkiem bo musialem dac dowod rejestracyjny ojcu bo zalatwial papierki ze zmiana adresu zameldowania itp...wiec jezdzilem sobie tramwajkiem i mialem mozliwosc obserowania wszystkiego przez okno heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A moze mnie ktos widzi jak lece do pracy od 8:20 startuje i lece armii kraj-hallera-klecińska strzegomska ??? i droga powrotna to po 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 aaaaha to taka sprawa. ja tak wlasnie czasami obczajam np. rano jak jade te sardynki upakowane w tramwajach. hehehehe:-) a tak przy okazji to miales mi dac namiary na ziomka z allegro od tych dobrych ringów. moze niedlugo bede wiedzial czy bede sprzedawal swoje ringi, jak cos porobie zdjecia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 No yanoosh posluchaj kurde nom nie pamietam jaki on mial nick ale mam do niego nr gg 2035266 ma ksywke picek jezdzi czerwona calibra... powiedz ze jestes od serka z wrocka zielone bmw... pozdrowka P.S to co mnie pytales na spocie wiec: A z allegro.. klamki chrom. 4 szt 170 pln http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83160755 nakladki chrom na lusterka 2 szt 139 pln http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83275270 ramka zmiany biegow 35 pln http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84634632 chrom nawiewow 56 pln http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83370515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 no to jak widzisz to daj głos typu mrugnij lub pusc sygnała (klakson) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A Ty mk-rally śmigasz czasami wejherowską?? A może to był Kosa swoją bumą, bo kilka dni jakaś taka podobna z naklejką na klapie mi śmignęła na wejherowskiej.Przyznać się który ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 może ja , codziennie koło 7 i 16 jestem na Popowicach, a Kosa chyba naklejki nie ma ?? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 może ja , codziennie koło 7 i 16 jestem na Popowicach, a Kosa chyba naklejki nie ma ?? <bmw_1> mam tylk onaklejke na szybie, ale troche inna :wink: czekam az sie troche ociepli to przyklejam od razu <bmw_1> pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 może ja , codziennie koło 7 i 16 jestem na Popowicach, a Kosa chyba naklejki nie ma ?? <bmw_1> To właśnie godzina jak najbardziej by pasowała :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Kosa ma srebrną , chyba ?? a moja to Delphin Metalic ( cóż za nazwa :mrgreen: heheheh ) czyli taka nijaka taka :lol: ciemna w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Kosa ma srebrną , chyba ??a moja to Delphin Metalic ( cóż za nazwa :mrgreen: heheheh ) czyli taka nijaka taka :lol: ciemna w każdym razie Hehehhehe, ja top przynajmniej mam pewność że moja jest biała To był kolor taki ciemny szary, na pewno nie srebrny i naklejka na klapie tez była, więc wypada na Ciebie Piotrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 No yanoosh taka pletwa lezy u mnie na chacie jak cos to wpadnij w weekend oblukasz jak to wyglada na aucie pletwa jeszcze jest czarna bo przed malowaniem ajj..peace ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi