maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Yanoosh a jak tam ta uszczelka :?: :mrgreen: trzyma sie :?: :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak na marginesie to kto byl kim bo pogubilem sie bo sporo bylo ludzi ale niewiadomo ilu uzytkownikow BMW a ilu sympatykow ? Ja oczywiscie dzisiaj bylem ale bez fury bo #^$*& ladowanie padlo i cholera wie dlaczego . Tak po tablicach mniejwiecej i po autach staram sie ludzi skojarzyc i wywnioskowalem juz pi razy drzwi kto jak wyglada . Yan00sh-a kojarze po e36 DKL... z zepsuta uszczelka , Kose kojarze ale to bardziej po lataniu z aparatem , a reszta troszke rozmazana . Kto byl w czym tak bardziej o ksywki prosze i o model i kolor samopchodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Rekin to ja chyba wiem kim jesteś, to z tobą i z Konradem(732) oglądaliśmy tą zieloną E23 :?: :mrgreen: jeśłi tak to ten młdoziak który z wami jechał(ja) to Maltarn :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No Maltarn zes mnie rozszyfrowal Jest dokladnie tak jak piszesz kolejna osoba ktora kojarze juz z wygladu aha i wielkie dzieki Konrad za podwiezienie . bmw_beer Tak na marginesie to szkoda ze nikt nie sfilmowal baletu na lodzie polewkowo troszke wyszedl balet tyle ze miejsca troszke za malo. Aha tak przy okazji do kolegio z niepomalowana maska w e30 to w miare tani lakiernik jest na terenowej dodatkowo zajmuje sie on spawaniem aluminium i spawaniem plastiku . Z tego co pamietam u niego ceny byly w miare niskie . Mam nadzieje ze moj rekinek pojawi sie na nastepnym spociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja jestem tym co widac po lewej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja również chciałbym podziękować Kosie i Konradowi za podwiezienie <bmw> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mk-rally faktycznie duzo mi to mowi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Szkoda ze mnie tam nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Kiedy zamieścicie zdjęcia z tego spotu? Niestety nie mogłem dzisiaj z Wami byc , ale jestem ciekawy jak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 A ja cholera zapomniałem i sobie pojechałem w pi..... w siną dal :? Następnym razem lepiej się postaram Pozdrawiam tych co byli i gapy które opuściły zlot ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 wlasnie, mam pare fotek i nie wiem komu, jak, gdzie wyslac zeby sie pojawily na stronie Wyslij je na kontakt@maxbimmer.pl lub jesli masz wieksza ilosc to wyslij mi pw to dam Ci dostep do ftpa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam..nom ogolnie spocik bylby spoko tylko z matrixem sie spoznilismy...na andersa a potem myjnia itp hehe..zdarza sie...natomiast myslalem ze bedzie wiecej furakow..oby next time bylo ich zdecydowanie wiecej...a i zaplanujcie spot jak bedzie wiosna albo cos to wpadniemy na aluskach bo na stalakach to tak lipa zdeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 niop wskocza felunie na glebie to bedzie pełen kozak: ogulnie szkoda ze tyle seryjnych bum było ale to dlatego ze to spod BMW a nie aut po przeróbkac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 czarne tylne lampy duzo chromu i czarne szybki... ladne felgi 16 bez rantu o delikatnym ksztalcie...jakas chromowa koncowka wydechy skory w srodku i nic wiecej nie trza...pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 No spot konkretnie wyszedł , na andersa myslalem ze bedzie troche lipna frekwencja ale okazało sie ze na milenijnym przyjechalo sporo aut <bmw_2> Szkoda ze nie mielismy zadnej kamerki bo przejazd przez miasto całkiem fajnie wyszedł , zwłaszcza na "ostatnim groszu" ale oczywiscie jak zawsze przepisowo 50-60kmh <bmw_1> Baletu na osobowicach nie da sie opisac to poprostu trzeba bylo przezyc , troche bylo duze zagęszczenie slizgajacych sie bum na stosunkowo małej powierzchni , niezłe miny mieli ludzie na parkingu :lol: Nie wiem jakim sposobem ale zgubił nam sie Meles po drodze z andersa na milenijny :? Super ze sporo nowych osob z forum postanowiło przyjechac <bmw_1> oczywiscie stara gwardia tez nie zawiodła <bmw_1> Jesli chodzi o pogode to było całkiem ciepło , tzn na ostatnim spocie znacznie bardziej mozna bylo zmarznac bmw_beer Wiec teraz tylko czekamy na fotki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Yo :!: :!: :!: Spocik jak zwykle ZAJEfajny, pojawiły się nowe bumy <bmw_1> <bmw_2> Miło było poznać nowe twarze, lubie Was człowieki bmw_beer Ja zawinąłem do chaty dopiero po 01.20 więc nie dałemrady podrzucić adminowi zdjęć na ftp. Zaraz postaram sie to zrobić, a dla tych co chcą być bardziej kojażeni proponuje odwiedzić dział jak wyglądamy na andersa troche wydygałem bo frekfencja była mała, ale pojechaliśmy pod milenijny za mordulcem, oczywiście 50 kmh według jego licznika mysle ze bylismy zauwazeni na miescie szkoda że meles gdzies zaginal w akcji pod milenijym bylo juz fuuuulllll ludzi, ale chyba dlatego ze byla jakas impreza na hali :lol: postalismy tam chwile, pare osob dojechalo, i ruszylismy na osobowice, wiec wiadomo jezeli jest plac i jezeli wjezdza tam bmw to nie moze byc normalny wiazd <bmw_1> <bmw_1> pare baczkow pare bokow czasami na lusterka ale wszystko pod kontrola oczywisce bajura 20 pln, bmw troche wiecej, miny ludzi stojacych na parkingu NIESAMOWITE happy_bmw pytanie_bmw happy_bmw <bmw_1> reasumujac, spot, super ludzie, pogoda humor dopisaly pozdro @ll bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 aaaachhhhhhhhh już żałuję, i czekam na foty i klipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie wiem jakim sposobem ale zgubił nam sie Meles po drodze z andersa na milenijny :? Ano się zgubił bo dostał telefon od siły wyższej gdzie się pałęta i musiał wracać. Następnym razem dziewczynę wezmę to zobaczy sobie i nie będzie narzekać. Wiec teraz tylko czekamy na fotki happy_bmw No ja też czekam na fotki z tego co mnie ominęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Galerja ze spotu dostepna jest tutaj: http://www.maxbimmer.pl/galeria/4-spot-maxbimmer-bmw-klub/ Czekam jeszcze na kilka fotek, wiec mam nadzieje ze do wieczora jeszcze sie powiekszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zdjęcia ok. Widzę, że publika dopisała - znacznie więcej aut, niż na III Szkoda, że mnie nie było Niemniej jednak na V już teraz się piszę! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Fajnie pieknie Robiliscie jakies filmiki? :wink: A taka propozycja, zeb yzrobic jakies zawody (nie mowie o paleniu gumy) tylko np. KJS. Mozna by keidys zrobci cos takieg ow Skarbimierzu, pachollki poustawiac i wyznaczyc tarse miedzy pacholkami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 wystarczy napisać o nasyzm spocie w dziale o spotych i kto będzie chętny to pewnie wpadnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 nastepnym razem jak bedzie trza zmotac jakis ludzi na spota bmw to dajcie znac..wpadne z kilkoma jeszcze znajomymi... w zespole JA ,,, matrix ... bmw e36 2,5 vanos coupe.. , e 30 cabrio 1,8 , bmw e30 kombi 335 ...(ostatnie gt) no i jeszcze moze kilka jak cos pozdrowka no i panowie jakies zawody przejazd przez miasto z filmikiem... i straszeniem ludzi z wydechow tak jak to jest w dg...buyuuhe pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 wpadne z kilkoma jeszcze znajomymi... w zespole JA ,,, matrix ... bmw e36 2,5 vanos coupe.. , e 30 cabrio 1,8 , bmw e30 kombi 335 ...(ostatnie gt) no i jeszcze moze kilka jak cos pozdrowka i straszeniem ludzi z wydechow tak jak to jest w dg...buyuuhe pozdrowka Serek, e30 cabrio to pewnie masz na mysli Irasa moze na nastepny spot upora sie z wariujacą temperaturką w cabriolecie , 335 to Tomek Kozłowski ma takie ( mysle ze tak czy inaczej bedzie na nastepnym ) i sporo wczesniej byl od Ciebie na tym forum :lol: A jesli masz zamiar "straszyc ludzi" tak jak macie to w zwyczaju w klubie zwanym Degeneracja to z całym szacunkiem dla Ciebie sory ale jakos srednio mi sie to podoba i jak ma być festyn na drodze (albo cos w stylu napierdzielania sie z gasnic czy jakies inne fantastyczne zabawy ) to szkoda bajury zeby zawijac na spota happy_bmw Na spocie było spoko pogadalismy porobilismy zdjecia mysle ze Tobie tez sie podobało wiec niech tak zostanie PEACE i do nastepnego <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Sorka mordulec ale zle sie zrozumielismy... to ze tomek byl wczesniej na forum to spoko..ale jakos na spocie sie nie pojawil tak samo jak iras... i jeszcze jeden kumpel chyba za bardzo nie naswietliliscie im tematu... co do zabaw z gasnica to powiem ci ze czasem milo oderwac sie od szarej zeczywistosci a przy okazji ma sie szybki kurs odpalania gasnicy w naglych wypadkach..do wszystiego trza podejsc z humorem... do do straszneia ludzi no to hallo...ja nie mowie tu o gazowaniu na maxa przy przestankach tylko przejezdzie nieco innym przez centrum miasta zeby nas bylo widac i slychac.... zreszta bmw ma to do siebie ze zawsze w parze z wizerunkiem idzie piekny odglos wydobywajacy sie z silnika...wiec ludzie zwracaja na te autka uwage od tak... P.S. a moj tlumik spelnia normy glosnosci <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi