meles Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tak, żeby się upewnić to spot jest na parkingu pod wzg. Andersa (wjazd od Ślężnej)? Czy może o innym Andersa mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No faktycznie cos sie ekipa wykruszyła :? Wiec moje pytanie czy moze faktycznie przełożyc spota o tydzien ?? Mi jest to bez róznicy bo na spota nigdy nie trzeba mnie namawiac happy_bmw i jesli w niedziele ma byc taka pogoda jak dzisiaj to spocik koło 14-tej by wygladał super w takim słońcu <bmw_1> Dlatego z uwagi na to ze mamy kontakt przez forum spokojnie mozna przesterować date spota i kazdy zainteresowany sie o tym dowie . A mysle ze kazdemu zalezy na tym zeby jak najwiecej beemek przyjechało na spota wiec warto pomyslec nad zmiana terminu o np tydzien <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 zosajemy przy 29.01 .2006 !!!! o 14 !! pod andersa . pozdr. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Narazie wygląda na to że bede miał transport ale nie bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koral Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Przyjechawszy Koralawszy z Maławszy i z ekipawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 maltran jak cos dzwon do mnie nr wiesz gdzie jest pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Kosa a przejeżdżasz przez grunwald :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 dla Ciebie zawsze <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 dla Ciebie zawsze <bmw_2> pozdro Aż sie zaczerwieniłem :oops: bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No to chyba nie bedzie az tak zle z frekwencja na spocie , kilka osob ma przyjechac ktore sie nie wpisaly na forum , jesli pogoda dopisze to bedzie fajne spotkanie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no ja bede no to wiadomo moja jest czysta lecz jeszcze ma sahare w baku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 aha co do pogody bedzie słonko takie jak dziś noi tem od -8 do + 2 wiec damy rade <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No to bajera jak bedzie słoneczko to nie bedzie tak zle i moze jakis fajny klipek wyjdzie w taka pogode jak polecimy hallera => na ostatnim groszu => milenijny <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 tylko aby był każy ujęty i prędkość nasza to nie wiecej niż 50km/h wtedy widac naszą potęge na drodze tak jak jechalismy wtedy od armii krajowej kolo lodowiska w kierunku slęznej to było 20km/h wszyscy nas omijali !! :lol: bo po co sie mamy spieszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 aha najnowsze info podobno diś mogą być śnieżyce a i jutro tez ma popruszyć ale ja i tak bede jutro!!ale bez panienki lecz bede z kumplem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 tylko aby był każy ujęty i prędkość nasza to nie wiecej niż 50km/h wtedy widac naszą potęge na drodze tak jak jechalismy wtedy od armii krajowej kolo lodowiska w kierunku slęznej to było 20km/h wszyscy nas omijali !! :lol: bo po co sie mamy spieszyć! No ja mowie o takim spokojnym przejezdzie , moze 20kmh to przesada , ale przy 50kmh spokojnie cos fajnego sie nakreci zreszta na 1-szym klipie na mileniejnym smigalismy momentami kolo 80-90 i tez fajnie wyszło , najlepsze były takie przeplatanki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 A mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Enzo nie rób jaj, jak to cie nie bedzie :?: musisz przyjechać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ciekawe czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 jak to czym, bunią <bmw> a co :?: coś się stało :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ETK'a sie obraziła na wysprzeglik i cos nie bardzo chce biegi zmieniac :? a tak na sucho to raczej do wrocławia by nie doleciał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 a faktycznie czytałem cośo sprzęgle :cry: Enzo coś ma pecha ze sprzęgłem, w lanosie, teraz w buni. Ale miejmy nadzieje że to minie :mrgreen: <bmw> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ETK'a sie obraziła na wysprzeglik i cos nie bardzo chce biegi zmieniac :? a tak na sucho to raczej do wrocławia by nie doleciał :lol: Doejchalbym, ale auto juz rozebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no spot elegancki!! było nas więcej niż ostatnio ,aby tak dalej !!! Spot uważam za udany !!oczekuje na fotki aha dobre było jak wpadlismy na parking osobowicki normalnie jak balet to szło pozdr.wszystkich co byli i tych co chcieli być a nie mogli. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 wJazd na Osobowice był konkret :mrgreen: Spot był extra, szkoda że kilku osób nie było. miejmy nadzieje że na anstępnym spocie już będą <bmw_1> czekamy na foty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi