Polus Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moja mała E-30 również odpaliła, ale musiałem trochę "pokręcic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKOK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 W mojej E30 na początku stukają popychacze,poza tym pali bez problemu,mimo,że większość czasu stoi na dworzu. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No moja buma dzisiaj odpaliła od kopa rano praktycznie jakby bylo +22 stopnie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A ja dzisiaj rano pod blokiem ciągałem prawie wszystkich sąsiadów <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 bety wprawdzie nie mam, ale był kłopoty z odpaleniem łady ciagnika i skody, skoda odpaliła dopiero na drugim akumulatorze(pierwszy wychechłałem) i zm kuchenką elektryczną podstawioną pod miske olejową(patent dziadka) skodą ciągnąłem łade ale po trzech kilometrach zrezygnowaliśmy. Po obiedzie dziadek odpalił ciągnik, ciągnikiem przycholowaliśmy łade, postawiliśmy ją za domem i niech stoi do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 byłem wczoraj w czechach, o 6 rano moja e28 odpaliła od kopa przy -23 mimo odłączonego wtryskiwacza rozruchowego. jestem dumny <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moja stoi na dworze i pali od kopa mimo takich mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moja stala 2 dni i od strzalu odpalila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moja takze pali bez problemu!!! lecz wycieraczki nie zbieraja bo guma twarda ale pozatym wszystko ładnie dziala bez zarzutu jestem zadowolony happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 a jak wam działaja zamiki szczerze powiem ze jak była ta odwilz to w niedziele ledow co otworzyłem zamek po moze 10 minutach kombinacji oraz polowie wd-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moja zapalila bez problemu tylko drzwi od strony kierowcy nie bardzo chcialy sie otworzyc i musialem wsiasc od strony pasazera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moja zapalila bez problemu tylko drzwi od strony kierowcy nie bardzo chcialy sie otworzyc i musialem wsiasc od strony pasazera! dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moja odpaliła przy -25.za trzecim obrotem rozrusznika <bmw_3> ale paski stały alternator ruszył po około 300 metrach a pompa wspomagania wyła trochę dłużej.mam trochę złe miejsce bo stoję na górce w przeciągu :? ale zawsze bestia odpala happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraon Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Pomimo mrozów poniżej -20 moja Betka odpala bez jakich kolwiek kłopotów <bmw_1> ale mam kłopoty z zamkiem centralnym siłownik tylniej klapy nie otwierał mi kufra musiałem otwierać i zamykać zamek aż do skutku jak narazie miałem tak dwa razy, psikałem antyzamrażaczem zamków narazie jest gitez i ostatnio siłownik tylnich prawych drzwi nie zadziałał no ale może elektronika siada przy takich mrozach brrr. Poza tym wszysko jest OK i jestem z tego zadowolony, a tym co samochody nie odpalają mówię żeby kupili sobie <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 to ja sie pochwale moim autem na M... :wink: stal 3dni nie dotykany przez 2 dni próbowalem go otworzyć i nic, dzisiaj sie w....em i go otworyzłęm po swojemu :wink: i wielkie zdziwienie mimo braku garażu dużych mrozów, mój samochód odpalil za pierwszym strzałem! Jestem z niego dumny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 to ja sie pochwale moim autem na M... :wink: stal 3dni nie dotykany przez 2 dni próbowalem go otworzyć i nic, dzisiaj sie w....em i go otworyzłęm po swojemu :wink: i wielkie zdziwienie mimo braku garażu dużych mrozów, mój samochód odpalil za pierwszym strzałem! Jestem z niego dumny :mrgreen: Otworzył, ale sie nie zamknął :lol: <bmw_4> sprzedaj tego parcha i kup bete :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 i w takich chwilach wlasnie widac to co sie nazywa jakością:-) wątpie zeby rownie latwo odpalaly auta tanszych marek z podobnych rocznikow co nasze Bandyty:-) A tu się trochę mylisz ;-) Rodziców Peugeot 405 diesel, kilka lat temu przy około -32 bez najmniejszego problemu Co do mojej bawarki to ta niestety ma lekkie problemy,poprostu siada akumulator i teraz nie wiem czy gdzieś mi kradnie prąd czy akumulator do kitu,a ma zaldewie 3 miesiące.Jak było ciepło i stał kilka dni to bez problemu palił, a teraz pali,ale akumulator ledwo za pierwszym razem zakręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Lanos mojego ojca tez od sztralu pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Moja becia odpala bez problemu , tylko jezeli stoji dłużej niż 12h (noc) to przez 3 s coś buczy , a tak pozatym nie ma żadnego problemu pochodzi przez 5 dopiero wsiadam i tak max do 2000 rpm Musze przejechac z 3-5 km żeby przełączyła się na gaz, ale jestem z niej jak najbardziej zadowolony <bmw_1> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Moja Bunia też odpala bez problemu i też coś z początku przy odpaleniu buczy przez chwile! Ale mam inny problem bo zerwała mi się linka od sprzęgła !Wie ktoś może ile kosztuje???do 318i 92r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi