showtime-tv Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam Doradzcie co mam zrobic zeby mi tak tyłkiem nie rzucało w E36 na sniegu mam sporą górke przy dojezdzie pod brame wjazdowa i nie da rady, musze zostawiac auto przy ulicy na poboczu. Co doradzacie zrobic? Wrzucic cos ciezkiego do bagaznika? Pomoze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Jakiś ładny pojemniczek z suchym piaseczkiem i łopata przy podjeździe do domciu i po sprawie. Bo zakładanie łańcuchów tylko po to aby podjechać pod dom to chyba nie bardzo sie opłaca. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Może wyciąg narciarski :wink: Oczywiscie tak jak przedmówca najlepiej posypać piaskiem i solą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Wrzuciłem 2 bloczki betonowe owinięte stretchem do bagaznika i spokoj elegancka jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Przeczytalem temat i od razu chcialem napisac - BOKEIM e36 nie ma kontorli trakcji?? Ale zgadzam sie z przedmowca - piasek i heja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 WOZ chyba każy tak pomyślał po przeczytaniu samego tematu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 z dwójeczki powoli powoli i to co wyżej piasek sól i noga z gazu ! i w bagażniku może być pusto <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi