kaspri84 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 heh ,kto by sie spodziewal ! ! ! niby mialo byc +3*C i snieg z deszczem a tu zima na calego Odwarzylem sie wyjechac swoim czolgiem i powiem wam ze ciezko bedzie bez zimowek. jezdze na kapciu 255/40/17 ("jodelce" dunlopa ) i mimo ze kola walczą jak moga ,to nawet 30km/h jest powyzej granicy zdrowego rozsądku moze koledzy podzielą sie wrazeniami z dzisiejszej zimowej jazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 U mnie naprawdę sporo nasypało i bokiem latałem gdzie tylko popadło. Mam dobre zimówki,ale pare razy przegiąłem. Zabawa jest świetna,jak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Umnie podobnie.Duzo sniegu i do tego letnie oponki <bmw_1> Swietna zabawa , mozna sie duzo nauczyc bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Podsumowojac niedzielke,bylem dzis na Andersowie (od strony kostki), potestowalem nowy parking i powiem wam ze calkiem,calkiem da sie pobawic.Bylo pare beemek i kilka innych autek ,a co najwazniejsze kulturka na calej lini.Choc wielu chcialo sie wyszumiec,dla kazdego starczylo miejsca.Dla przedstawicieli tej czesci miasta,a w szczegulnosci hub i gaju to chyba najblizsze miejsce do zabawy i nauki jazdy <bmw> A jak sie do tego mieli "niebiescy"??? a no tak ze podjechal transporter,sam zawinąl kilka rogali ,chwile postal w oddali i pojechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 a ja wam mówię że Magnolia to hit sezonu :mrgreen: Kupa miejsca, pare torów, ronda mniaaam A na osobowicach audi wpadło do rowu :mrgreen: moją linką go wyciągnęli a dokładniej to linka sponsorowana jest przez cyfrę 666 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Popieram, w Mongolii (czyt. Magnolia ) jest faktycznie gigantycznie duzo miejsca i poszalec jest naprawde gdzie,tylko mam pytanko. Czy orientuje sie ktos jak tam wygląda sprawa z legalnoscią takich zabaw??? Bo wiecie ,takich podmarketowych parkingow jest sporo ale co z tego jak nawet krotka przejazczka moze wiazac sie z problemami ze strony ochrony lub policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam,ja również się pobawiłem na śniegu jednak miałem pare podbramkowych sytuacji :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 a ja wam mówię że Magnolia to hit sezonu :mrgreen: Kupa miejsca, pare torów, ronda mniaaam A na osobowicach audi wpadło do rowu :mrgreen: moją linką go wyciągnęli a dokładniej to linka sponsorowana jest przez cyfrę 666 :mrgreen: a ja jak byłem na osobowicach ok 22.30 to w rowie nowa S klasa była.... ale na tyle szczęśliwie , że raczej bez uszkodzeń większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Popieram, w Mongolii (czyt. Magnolia ) jest faktycznie gigantycznie duzo miejsca i poszalec jest naprawde gdzie,tylko mam pytanko. Czy orientuje sie ktos jak tam wygląda sprawa z legalnoscią takich zabaw??? Bo wiecie ,takich podmarketowych parkingow jest sporo ale co z tego jak nawet krotka przejazczka moze wiazac sie z problemami ze strony ochrony lub policji. Na zdrowy rozsądek - droga nie jest drogą publiczną, zatem policja nic nie może. Nie stwarzasz zagrożenia ruchu, bo go nie ma. Ochrona jeśli poprosi, to trzeba się zmywać. Wydaje mi się że policję w mieście mamy zdroworozsądną - "niech ćwiczą, byle nie zagrażali nikomu". Np na osobowicach radiowóz stał przy wyjeździe z parkingu i czekał na tych którzy się zapomną że są na zwykłej drodze. Dobrze że miałem już asc włączone i nie korciło mnie żeby tyłem zarzucić :mrgreen: Ktoś wie o przypadku gdy policja coś marudziła np na osobowicach, czy gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi