skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 witam mam zjebisty problem wczoraj jak tem spadla do -22 w nocy siadlo mi ogrzewanie uwaga ale silnik nagrzewa sie normalnie tylko nawiew daje zimnie powie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 a jak u Ciebie z nagrzewnicą?? i czym był pojazd zalany jesli wodą to pewnie sie zapchala angrzewnia . ja leje płyn chłodzący i grzeje ze saune robie . 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A sprawdzales ilosc płynu w chłodnicy , jesli jest za mało to owszem silnik bedzie sie nagrzewał (przynajmniej tak bedzie pokazywała temperaturka) ale ogrzewania raczej juz nie bedzie w takiej sytuacji . Inna sprawa ze cos mogło sie porobic z nagrzewnica albo ze sterowaniem zaworem otwierajacym badz zamykajacym przepływ wody z układu przez nagrzewnice <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 mam plyn do - 40 i pelen stan wczesniej mialem wode z plynem ale jakis miesiac temu zmienilem i bylo ok az do wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 no to moze cos z elektryką lub moze sama nagrzewnica padła . trudno okreslic . :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 dodam ze mam tu regulacie stopni wiec moze jakis cz jnik sie zjebal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 a jak to sprawdzic jak pojade na kompa to wykryje czy nagrzewnica padla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 apropo zajebiste autko znajomy starego mial kiedys taka tylko kupil z amerykanskiej bazy od jakiegos trepa tylko ze motor mial chyba z 2,5 piekne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 apropo zajebiste autko znajomy starego mial kiedys taka tylko kupil z amerykanskiej bazy od jakiegos trepa tylko ze motor mial chyba z 2,5 piekne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Musialbys sprawdzic po wężach czy ten ktory dochodzi do nagrzewnicy jest ciepły czy nie no i oczywiscie powrotny jesli jest kompletnie zimny to najpewniej cos jest nie tak z nagrzewnicą Jesli chodzi o podpiecie do kompa to ciezko mi powiedziec czy taka usterka jest pokazywana przy sprawdzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 a jak to sprawdzic jak pojade na kompa to wykryje czy nagrzewnica padla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 hmm też wątpie był pokazła komp ale mozna spróbowac no w tych nowych to by pokaząło błędy lecz u Ciebie nie mam pojacie spróbuj tak jak powiedzial mordulec. a jak nie to czekaj do wiosny aż będzie ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wielkie dzieki lece sprawdzic weze a niewiecie ile moze mnie kosztowac ta nagrzewnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moze masz racje sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 dzieki za pomoc jest ok mialem plyn do -15 i zrobila sie kasza w nagrzewnicy dolelem do -60 i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi