mat Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 tez bym sobie chetnie obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Klip ze spotu : http://maxbimmer.pl/gosc/klip/listopad.mpg bmw_beer :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Marcin masz ode mnie 6-cio paka za Defrikz na poczatku ostatnio slucham tego w "round and roun" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 filmik swietny,brak mi slow . bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 mam pytanie działa u Was dzwięk w filmiku ? bo u mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 klip OK. dzwięk też ,szkoda tylko że nie zostałem do końca, a działo się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 a to może jakiegoś kodeka nie mam... ale zobacze na innym kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 rafałs- ściagnij najnowszego AC3 tzn. kodek dzwiekowy,u mojej pani tez nie chulal dzwiek i wystarczylo dzwiek zaktualizowac. a bez muzyczki klip nie bedzie mial klimatu, z nim mowie ci jest GIT!!! Sciezke sobie juz sciągnąlem,szczegulnie pierwszy kawalek. :mrgreen: bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Niestety klipek z przyczyn technicznych jest w takim formacie jakim jest miałem pewne problemy z kompilacją ale dzisiaj postaram sie wrzucic w mniejszej objetosci / lepszej jakości i na takich kodekach zeby sobie kazdy media player poradził :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 filmik działa <bmw_2> ścieżka dzwiękowa jest świetna ba cały film jest dla mnie swietny <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuta Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Chciałbym dostać na e-mail filmik z wnętrza tej bordowej 3-ki. Pozdro <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Chciałbym dostać na e-mail filmik z wnętrza tej bordowej 3-ki. Pozdro <bmw_3> <bmw_1> Nuta to nie bylo moją kamerką filmowane , chyba Rafałs powinien wiedziec kogo był ten sprzęcik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 tak... jeżeli chodzi o ten filmik co taka brunetka go kręciła w bordowym e36 (sedan) to ja go mam tylko nic prawie na nim nie widać :? bo dziewczyna była skupiona na trzymaniu sie uchwytółw w czsie tej ostrej jazdy czego skutkiem jest nakręcenie drzwi i kawałka drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi