rafal_beny Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 1. Kosa&Kasia 2. Mordulec & Pola 3. Borsuk (może+1) 4. cichy83 (prawdopodobnie +1) 5. Patryk & Paula (a co tam! 100km-18litrów Pb=pchi ) 6. Madziulka&Krzysiek (na 90%) 7. Leszek na 88% 8. Jay 9. Niedzwiedz 10. mat, rafals, +moze jeszcze 1bunia 11.Michu & familia 12. rookie (po raz 1szy) 13.kaspri84+pare osob+moze jeszcze jedne autko) 14. Beny (tym razem sam,choć pewnie z karkóweczką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i sporą dawkę uśmiechu :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Słuchajcie,chcialbym wszystkim serdecznie podziekowac za swietny spocik z przygodami I tu moje gorące podziekowania w ratowaniu autka. Heh,kto by sie spodziewal ze zrobie drugie ognisko ale bywa,troszke przesadzilem i efektem byl maly pozar :wink: Jeszcze raz dzieki za pomoc i prosze o adresy lub ksywy czyje gasnice poszly. Z moją bylo chyba 5 czy 6,juz sam niewiem. jutro,pojutrze na spokojnie kupie 6 sztuk wiec zapraszam do odbioru dzielnych strazakow maxbimmera <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 I tu moje gorące podziekowania w ratowaniu autka. Heh,kto by sie spodziewal ze zrobie drugie ognisko ale bywa,troszke przesadzilem i efektem byl maly pozar No no widzę ,że spocik się udał Mnie niestety ominął ale czekam na foto i video realcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzięki za miłą atmosferę <bmw_3> ..i znowu dowiedliśmy , że pogoda nie jest przeszkodą do dobrej zabawy... <bmw_1> pozdrowienia dla wszystkich strażaków i nie tylko ..... <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 spocik super milo niskiej temperatury, podobal mi sie tekscik przy gaszeniu auta nie powiem czyj : - macie chociaz wode mineralna ? - ja mam ale smakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 spocik udany 2 ognicha, miła atmosfera i pojedynki m10b18 :wink: dzięki wszystkim fajnie było <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Najpierw problemy z rozpaleniem ogniska a pozniej samo sie zapaliło :lol: :lol: :lol: Przyznam szczerze ze takiego zakonczenia to sie nie spodziewałem , rózne rzeczy sie juz działy na spotach ale pożaru to nie mielismy uklon_bmw Kaspri ważne ze furka uratowana bmw_beer a tak na pocieszenie to mam cały Twój "przejazd" na kamerce jak domyjesz bume z tego proszku to chyba Ci sie spodoba bo fajnie latałes bokami :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 tak .. co prawda pod koniec nie czułam czym chodze po ziemi :wink: ale trzeba przyznac ze atrakcji nie zabrakło :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 noszkurde... zmyłem się zanim zaczęło być wesoło :mrgreen: (no moze niezbyt wesoło dla niektórych) kaspri, czy można o relację po kolei co tam się paliło i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No ładnie,my też pojechaliśmy przed końcem. Ekonomizer mi sie zawiesił przy którymś tam obrocie i tak już został. Kiedy tam wracamy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Heh chyba najwieksza "atrakcja" była na końcu :lol: ale to juz Kaspri napisze jak to dokładnie było :lol: Ja chciałbym podziekowac wszystkim ktorym chciało się troche pomarznąć razem z nami w skarbim , mimo 0 stopni mysle ze sie kazdy dobrze bawił bmw_beer Jak ktos ma fotki ktore chce aby znalazły sie w naszej galerii to prosze o przesłanie do mnie na maila mord@go2.pl najlepiej zmniejszone do formatu 800x600 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 <bmw_2> dziękuję Wszystkim za świetną i naprawdę gorącą ATMOSFERĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Oj co tu duzo gadac,komendant strazy Mordulec ma film ktory wam zobrazuje co bylo przyczyną samozaplonu(normalnie cud ) Zjechalem z placu zabaw gdyz wirując zobaczylem ze kopce na niebiesko i pierwsza mysl jaka mi przeszla to ze zakatowalem autko, wysiadam ,a tu krzyczą do mnie ze bunia sie pali i wtedy sie zaczelo!!!!!! Okazalo sie potem ze zajela sie guma na tlumiku koncowym(cale szczescie ze tylko to) ,w ruch poszlo 5 czy 6 gasnic , wspomniana,uzyczona nam woda cytrynowa i sporo łabędziówy(wody z kałuży) W pogotowiu czekaly jeszcze puszki z piwem :lol: . Dzieki profesjonalnej interwencji OSPM (Ochotniczej Straży Pożarnej Maxbimmer) opanowalismy sytuacje. Fotek bedzie sporo gdyz byla to atrakcja dnia Tak mniej wiecej to wyglądało w moich oczach. Kontrolowalem temp.silnika i bylo cacy ale co z tego jak moj uklad wydechowy malo ma wspolnego z orginalem i temp. byla chyba naprawde przyjemna jak doszlo do takiej sytuacji.(a chce wkoncu wyciąć katy to bedzie jeszcze ciekawiej) To co na filmie Mordulca to tylko chwila tego jak dlugo sie bawilem i moja lekcja dla samego siebie na przyszlosc jest taka-że duzo krócej!!!!!!! a bedzie dobrze.Jednak niezawsze sprawdza sie powiedzenie "dłużej znaczy lepiej" :mrgreen: Bylo ciekawie ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Heh tak mi sie jeszcze przypomniała "blokada ronda" trzeba by napisac do władz Oławy zeby rondo poszerzyli bo sie korki robią :lol: :lol: .... ma ktos moze zdjecie z tej akcji :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 spocik super milo niskiej temperatury, podobal mi sie tekscik przy gaszeniu auta nie powiem czyj :- macie chociaz wode mineralna ? - ja mam ale smakowa Kosa to były moje słowa Ogólnie spocik bardzo udany, doborowe towarzystwo, atmosferka jak zwykle wyjątkowa Dziękuje wszystkim za miło spędzoną niedzielę, do nastepnego :mrgreen: Ps. Wezmę więcej wody smakowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Heh dobry jeszcze byl popis "obcej" E30 i jej popisowe urwanie wydechu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Heh dobry jeszcze byl popis "obcej" E30 i jej popisowe urwanie wydechu :lol: Po zostawieniu prawie całego wydechu chodziła głośniej niz ten samolot co koło nas startował :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ale młody chłopaczek wymiatał nieźle. To urwanie wydechu chyba specjalnie,bo efekt był świetny :mrgreen: Wszyscy na niego patrzyli. Ja już chce tam wrócić,więc kiedy jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuta Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Pozdro dla wszystkich Ostatni spocik to byl mój pierwszy raz, wypadłem blado na tle drugiego ogniska bo tylko wyrwałem zawieszenie tylnego mostu ale już się naprawia i na następny spot z ogromną radością przyjadę. Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kilka fotek :gril: bmw_beer : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 udalo mi sie odzyskac zdjecia z karty jutro wrzuce od nowa moja galeryjke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No tak,jak ja pojechałem to zdjęcia grupowe robiliście,dobra wiem o co chodzi,o tą rdzę na mojej E36. Wkrótce bedzie remont,wtedy też sie ustawie do zdjecia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No tak,jak ja pojechałem to zdjęcia grupowe robiliście,dobra wiem o co chodzi,o tą rdzę na mojej E36. Wkrótce bedzie remont,wtedy też sie ustawie do zdjecia :mrgreen: Wiesz jak przez ten pożarek ciezko było ustawic ludzi do zdjecia :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 jest już może jakis filmik zmontowany ? Miło by było coś zobaczyć <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi