Enzo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Co myslicie o blendzie na tylnia szybe :?: Mnie sie podoba, zwlaszcza w zcarnym kolorze Zamierzam kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 na żywo jeszcze nie widziałem w E30, w E36 wygląda całkiem ładnie, daj fotke jak to wygląda w E30 to sie wypowiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Nie mam takich fotek jak znajde t ozamieszcze, ale blenda juz zakupiona, teraz czekam na przesylke. mam tylko niepomalowana z aukcji: A fotki pdo kolor to pewnei juz beda moej fotki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 no nie jest brzydka zobaczymy jak na twojej bedzie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Good Idea bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ile kosztowała Cię ta blenda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ile kosztowała Cię ta blenda? 50zl no mzona pwoeidziec ze 60zl bo tzreba dolizcyc koszt przesylki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 To nie tak źle. Myślałem, że jesy to większy wydatek. Jak zamontujesz, to zamieśc fotkę. Sam myślałem nad zakupem takiej blendy do mojej E-30 Pozdr. Polus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabus Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Takie lotki sie pszykleja do szyby klejem do szyb :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Takie lotki sie pszykleja do szyby klejem do szyb :roll: To pytanie czy odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKOK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ta blenda całkiem fajnie wygląda tym bardziej,że jest rzadko spotykana.Fajny sposób na orginalne autko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A ja napisze cos innego, mi za bardzo to sie nie podobatroche dziwnie wyglada pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ta blenda fajnie wyglada w E36 ale cos mam mieszane uczucia jesli chodzi o E30 moze jak polakierujesz i zobacze na zywo to lepiej sie bedzie prezentowac , bo narazie to zdjecie z allegro nie polakierowanej to srednio mi sie podoba <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 kolega z Beemka-Klub.pl ma blende ale taka mnei jpalska niz ja bede miec tu fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jka mi sie nie spodoba to zdemontuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Z tego co pamietam to ta czarna co wkleił Enzo to 325i była pare razy na zlocie w Toruniu <bmw_1> I jesli tak u ciebie Enzo bedzie wygladała ta blenda to juz mi sie podoba happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 tak, ten kolega ma m20b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 troche kijowo odstaje od auta enzo kupiłes juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 troche kijowo odstaje od auta enzo kupiłes juz? wlasnei kupilem, ale chyba jakas inna, taka plaska, czekam na przesylke. zreszta 50zl to ne imajatek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 jak cos daj foty tez łykne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi