Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No dokładnie o to mi chodziło , wiec mozna by sie z beemkami juz jakos zaczac dogadywac zeby tam stanac wspolnie bo wiem ze o tą miejscówke to zawsze wojna była pozniej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Damy rade, zalezy ile nas bedzie czy 5 aut czy 20 :wink: <bmw_1> pozdro <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ale o którym Toruniu mówicie tym majówkowym czy tym późniejszym?? :roll: bo ja bym sie pisał na ten pozniejszy bo w majówke mam rajd i lece jaki pilot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ale o którym Toruniu mówicie tym majówkowym czy tym późniejszym?? :roll: bo ja bym sie pisał na ten pozniejszy bo w majówke mam rajd i lece jaki pilot! Ja mowilem o tym sierpniowym , bo na majówke to raczej srednio mi sie widzi zeby leciec 270km na jeden dzien <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 sierpień=wakacje, bede jakieś 50km od torunia akurat :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 sierpień=wakacje, bede jakieś 50km od torunia akurat :mrgreen: <bmw_1> Jakie 50km ?? masz byc na zlocie a nie gdzie 50km dalej happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no to ja też bym sie pisał na sierpień jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 sierpień=wakacje, bede jakieś 50km od torunia akurat :mrgreen: <bmw_1> Jakie 50km ?? masz byc na zlocie a nie gdzie 50km dalej happy_bmw happy_bmw jak bede miał czym :mrgreen: w sumie to rowerkiem mógłbym nawet smignąć,2 godziny i na miejscu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no wiesz jak coś to sie zaczepisz i mozesz na rowerku jak na holu walić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Spoko maltarn sie nie martw jakos po ciebie zawiniemy i bedziesz na zlocie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja jade na oba wyjazdy to torunia ,to sie nazywa poswiecenie dla marki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo7 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja też jestem za oj będzie się działo <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Wiecie, kiedy dokładnie są te zloty w Toruniu? Mam na myśli oba: majowy oraz sierpniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo7 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 napewno majówka w toruniu będzie 30 kwiecień (niedziela) a co do sierpnia to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 29 kwietnia 2006r. Majówka z BMW 2006 26 -27 Sierpień 2006r. IX Ogólnopolski Zlot BMW Toruń <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi