CZESKI Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 U mnie w BMW bylo oryginalne radio, tylko wlozone zeby dziure zatkac, zakupilem nowke oriona, ale do rzeczy: nizej sa fotki, ma ktos instrukcje jak podlaczyc zeby sprawdzic czy wogole dziala?? dziwne ma gniazdo na wejsciu, zreszta wszystko maciue na fotach nizej: góra radia przód radia tyl radia <bmw> gdy klikniesz w fote, ona sie powiekszy do oryginalnego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 to jest chyba radio blaupunkt więc najprośceji zakup przejściówke z orginalnego wtyku blaupunk na iso...powinna być każdym sklepie elektronicznym i wtydy już nie będziesz miał zadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 misiosl, ok kolego, zapytam w sklepie w okolicy, w zasadzie nie jest mi to potrzebne, mam jeszcze poloneza zza czasow komuny-fota nizej- a w nim sony radio ale jak dlugo postalo nie dziala-to taki imprezowy wozek-zobacz fote... http://www.4shared.com/file/27943045/244d2eb/10-05-2006__26_.html?dirPwdVerified=2b49b2d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Mam takie samo radyjko w E36,u mnie jest normalnie podłączone kostką,która jest w oryginalnej otulinie,nic nie kombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ale co chcesz podlaczyc: "nowke oriona" czy to firmowe radio? PS. fajna poledwica,jak sie sprawuje? A co tam masz w nim na desce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ryniek100, chce podlaczyc oryginal bmw, orion juz podlaczony, a w polonezie na desce jest cb-radio, sterownik do podfioletu, w cholere miskow hehehe, i zestaw glosnomowiacy do tela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Oooo,w mordeczke. To tlusciutko. Ale do rzeczy: musisz miec do tego radia oryginalna kostke. Sa na alegro,ale moze masz gdzies w aucie przy kablach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ryniek100, sluchajcie, mnie jest potrzebny najbardziej schemat, z ktorej nozki co wychodzi, gdzie glosnik gdzie zasilanie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 kup przejściówke blaupunkt-iso i 0 problemów:)a na iso nie potrzebny Ci schemat chyba ze chcesz robić bez kostki i lutować bezpośrednio do wyjść/wejść z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ma ktoś pomysł na obcięte kable przy radiu e36 98 rok.Buma ma oryginał subwofer w bagandzie i wzmacniacz za tylną kanapą. pilnie potrzebuje jakiś schemat lub jakiś pomysł na to.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi