Grazer Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam Mam problem z moim autkiem. Dzisiaj odebralem samochod od elektromechanika (naprawa alternatora). Po ujechaniu mniej wiecej 3 km przy ruszaniu spod swiatel, cos strzelilo, zadymilo sie z rury wydechowej, autem zaczelo szarpac i spadla moc. W tej chwili autko praktycznie nie przyspiesza, szarpie przy dodawaniu gazu, dlawi sie. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ja bym zglosil reklamacje... tak to ciezko wyczuc ,nie wiemy co ten echanik tam rozkrecal. A moze nie dokrecil opasek na wezach od kulera i waz wysadzilo przy dodaniu gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grazer Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 dzieki Ryniek, strzal w 10. Dokrecilem waz i wszystko ok. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pils Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam panowie, ten sam problem, tylko nie wiem co to jest ten waz i jak go dokręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam panowie, ten sam problem, tylko nie wiem co to jest ten waz i jak go dokręcić? rece mi opadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pils Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 to gdzie jest ten wąż i jak go dokręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 a napewno masz ten sam przypadek co kolega ? weze masz we wnece zderzaka a dokrecic to krzyzakiem albo kluczem zalezy jaka opaske masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pils Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 a napewno masz ten sam przypadek co kolega ? weze masz we wnece zderzaka a dokrecic to krzyzakiem albo kluczem zalezy jaka opaske masz SUPER ZIOMUŚ, PARE DNI TEMU ZWIOZŁEM FURACZA TAKŻE JESTEM ZIELONY W TEMACIE, DZIĘKI WIELKIE IDĘ POD WNĘKE HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi