SataN Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Jakiś (*****) rozwalił mi zamek... no mniejsza z tym, jakoś sobie poradziłem, wsadziłem w cholerę dodatkowych zabezpieczeń, ale po tej przygodzie... wywala mi bezpiecznik od centralnego... jak sobie z tym poradzić, bo ja już tracę cierpliwość, rozbierałem drzwi... i dupa blada nic tam nie ma szczególnego. p.s. gdyby ktoś chciał nietypowe zabezpieczenia auta... to w razie czego przez pięć lat technikum elektronicznego czegoś się tam nauczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 a nie podlaczales sie z czyms pod central? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 30 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 a nie podlaczales sie z czyms pod central? niestety nie, bezpiecznik od cetnrala wywalało wcześniej, dokładnie w momencie zamykania/otwierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 a jak odlaczysz kostke na slupku przy drzwiach kierowcy i zamkniesz auto z drugiej strony to bedzie zwara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 a jak odlaczysz kostke na slupku przy drzwiach kierowcy i zamkniesz auto z drugiej strony to bedzie zwara? kurde.... ale ja z drugiej strony zamka nie mam :lol: ale jestem pewien tego, że to lewy przedni zamek w drzwiach powoduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 spoko,ale masz jeszcze sterowanie w bagazniku,spradz tym. A sprwdzales mikrostyki w klamce i silownik? Obejrzyj wiazke kabli w drzwiach,moze jest gdzies przetarta i dotyka masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 spoko,ale masz jeszcze sterowanie w bagazniku,spradz tym. A sprwdzales mikrostyki w klamce i silownik? Obejrzyj wiazke kabli w drzwiach,moze jest gdzies przetarta i dotyka masy rozebrałem wszystko i złożyłem na nowo, jak narazie jest spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 To git,oby dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 To git,oby dlugo Mam nadzieję, bo kurde... w aucie nie ma już gdzie kluczyka wetknąć zamków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a co zrobisz jak padnie aku? wyprowadziles sobie gdzies plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a co zrobisz jak padnie aku? wyprowadziles sobie gdzies plusa? Spokojnie w razie padu akumulatora poradzę sobie Paten przemyślany i opracowany już na poprzednim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi