mariusz27 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witam wszystkich. mam ogromny albo i niewielki problem. a mianowicie gasnie mi autko w czasie jazdy,lub szarpie. przerywa redukcja i zapali i po chwili znowu. bylem z tym u elektro mechanika podlaczyl pod komputer i wykazalo ze zadnych bledow niema. a co lepsze powiedzial ze parametry sa jak z fabryki,a mimo to wciaz jest ten problem i nikt niewie o co chodzi. prosze niech ktos napisze co to moze byc. z gory dziekuje. acha. i ponoc przerywa iskra,ze raz jest a wtedy jak zgasnie to niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam ... moim zdaniem mozesz nie mieć iskry na świecy zeby to sprawdzic musisz je wykręcic i i zobaczyć czy jest iskra na kazdej... a jak na jakiejś nie ma to wymień przewody i ewentualnie swiece, dobrze by było komułkę i palec jeszcze wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz27 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ok dzieki ale napisz jaki palec,bo to moje pierwsze autko . pozdrawiam i dfziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 posprawdzaj czy klemy dobrze trzymają,ogólne sprawdz wszystkie wtyczki i kable pod maską. a szczególnie wtyczke pod dolotem od strony kierowcy u mnie przez to gasł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi