Siedlak Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam. Od kilku miesięcy szukam czujnika dsc do mojego bmw e46 320 z 2-litrowym dieslem roku 2004. I mam problem bo nie za bardzo mi się uśmiecha wyrzucać ponad 1000 zł na nowy, a wiem że można wyrwać używke z jakiegoś rozbitka tylko jest z tym wielki problem. I oto moja prośba....jeśli mielibyście jakiś dostęp do takich części lub wiedzielibyście gdzie tego szukać to proszę o kontakt. Pozdrawiam Siedlak [ Dodano: 24 Październik 07, 20:34 ] sorki...pomyliłem się...nie w tym dziale miałem to napisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saja1976 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 witam jedz na gielde do poznania to dostaniesz a jak nie to ci go naprawia kosz to 100zl naprawy sensora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbat Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 na allegro. Zwroc uwage ze pod aukcjami co niektorzy umieszczja informacje "posiadam wszystkie czesci do BMW". Podzwon. Mnie tak sie udalo kupic za 100zl. uzywke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi