Simon Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Skupują gdzieś katalizatory, gdzie warto podjechać żeby go wyciąć i ile można ewentualnie za niego wziąść? :?: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja robiłem na w moim poprzednim aucie na rogowskiej, naprzeciwko redeco. Jak zapytasz to okaże się że jest taka możliwość, dostałem kiedyś 200zł za tłumik od astry. Ceny zawsze zależą od ceny skupu platyny, czasem potrafią się zmienić w pare dni. Jak poszukasz na giełdach surowców, to zobaczysz czy aktualnie zwyżkuje czy zniżkuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 na robotniczej na przeciw Centro zlomu, taki wjazd miedzy krzakami a jak wytniesz pisz do Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Dzięki jeżdże Robotniczą do roboty to wpadne tam po drodze Pozdro. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 skupie kazdy katalizator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi