poncy Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 witam i mam pytanie czy już ktoś miał taką przykrość że musiał otwierać silnik w swojej BMW... bo mnie to chyba czeka.. nie wiem jeszcze jaki to będzie koszt tego nieprzedsięwzięcia ale już mam ból głowy bo nie dawno rozwaliłem przód i koszt naprawy wyniesie mnie około 2100 zł..a teraz jeszcze silnik (popychacze...i nie wiadomo czy coś jeszcze) jakby ktoś już to miał niech napisze jak się teraz auto sprawuje i ile go to wyniosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 witam i mam pytanie czy już ktoś miał taką przykrość że musiał otwierać silnik w swojej BMW... bo mnie to chyba czeka.. nie wiem jeszcze jaki to będzie koszt tego nieprzedsięwzięcia ale już mam ból głowy bo nie dawno rozwaliłem przód i koszt naprawy wyniesie mnie około 2100 zł..a teraz jeszcze silnik (popychacze...i nie wiadomo czy coś jeszcze) jakby ktoś już to miał niech napisze jak się teraz auto sprawuje i ile go to wyniosło... No więc.. wymieniłem: -pierścienie -panewki -uszczelkę pod głowicą -visco -przewody od chłodnicy oczywiście planowanie, szlif.... wyszło chyba z 1500-1700 Jak sprawuje się auto ? Rewelacyjnie. Jakiś czas po wymianie dawały się we znaki zaworki... lekko klekotało, ale ułożyło się wszystko, po zmianie oleju po 1.500 km uspokoiło się i jest cacy. Wsio OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 taniej i szybciej zmienisz silnik,i kupilbym 1.8i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymati Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A nie lepiej 1.8is? zawsze to kilka kucy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 taniej i szybciej zmienisz silnik,i kupilbym 1.8i tia... w moim przypadku silnik wyszedłby koło 3-4 tys tyle, że to 2.8 a nie 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi