Pabloe46 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam, moje pytanie jest takie, ile kosztuje dorobienie kluczyka do BMW e46? tu gdzie mieszkam cena siega 100 funtow czyli jakies 540zl, ciekaw jestem jaka jest w Polsce, z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam, moje pytanie jest takie, ile kosztuje dorobienie kluczyka do BMW e46? tu gdzie mieszkam cena siega 100 funtow czyli jakies 540zl, ciekaw jestem jaka jest w Polsce, z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam <bmw_2> do e36 (taki ze światełkiem, zamykaniem, otwieraniem) w aso... 670 :party: <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloe46 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 no to piekne ceny, w takim ukladzie dorabiam tu gdzie kosztuje 540zl, pozdrawiam pyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 nie spotkałem sie jeszcze z kluczykiem który ma kontrole centrala oraz światełko (oryginalnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 nie spotkałem sie jeszcze z kluczykiem który ma kontrole centrala oraz światełko (oryginalnym) no ja się spotkałem i to z kilkoma, sam też taki mam i jest oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 z tego co wiem kluczyk kosztuje jakies 5 stowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 zebysmy sie rozumieli nie chodzi mi o mrugajaca diode informującą o pracy tylko podswietlenie zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi