NiCKOS Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 jak w temacie co sie najczesciej sypie ? jakie wady techniczne ? ile to pali <także Touring> ? najbardziej mi chodzi o jednostke 2,5 tds pozdro FunS BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morcinek82 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czesc mam e34 525TDS 95 rok i powiem Ci ze nie narzekam na ten samochod jezdzi sie komfortowo , nie spala duzo nawet w zime przy takich mrozach 9l ON a poza tym mam go w automacie i nie zamienie go za szybko na zaden inny Co do wad technicznych nie jestem w stanie Ci pomoc bo mi sie nic jescze nie syplo wiec jest chyba idealny jak narazie bynajmiej wiec polecam a jak kupisz to poisz co zakupiles Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja jestem za fura jest naprawde dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ja tez mam 525 TDS (e 34) i jak dla mnie tez jest wszystko ok. przebieg prawie 200000km i nic nie kopci nic nie stuka tylko lac i jezdzic!!! w te ogromne mrozy odpalal bez problemu jak to sie mowi "od pierwszego", a co do spalania to po miescie na krotkie trasy (ciagle zimny) 9.7l i nie wiecej, a trasa to 6,5l przy predkosci ok 120km/h. chociaz jak wracalem z niemiec to autostrada jechalem ok. 150 km/h i spalanie na poziomie 6,8l ale tez moze dzieki temu ze to manual i ma tempomat. Ale jesli o mnie chodzi to nie trzeba mocniejszego silnika to wystarczajaca jednostka. podsumowujac to jest to ekonomiczna rakieta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Piekne auta.Duze bezpieczne maja swoja klase.Nowe budy mi sie tak nie podobaja jak starsze e34.Wszystko w nich dziala, temperatura nigdy mi nie przekroczyla polowy skali.jechalem moja szkocja-wroclaw trzymajac 160-180 non stop....zaladowana ..nawet sie nie zakrztusila. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Co tu duzo mowic 5-ka to 5-ka innymi slowy komfort jazdy , dobra dynamika jak na swoja mase i dobre osiagi . Wstyd sie przyznac ale e34 nie jechalem nawet jako pasazer ale skoro jest ona kontynuacja e28 i jest bardziej udoskonalona to naprawde autko godne uwagi <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Dla mnie E34 to rewelacja , dlatego mam w planie zrobic w okolicach wakacji pewnie po hradecu przesiadke własnie na 520i albo 525i , super sie prowadzi i super wyglada happy_bmw A jesli ktos ma ochote dowiedziec sie cos blizej o E34 to proponuje odwiedzic stronke www.e34.de no i oczywiscie galerie ze zdjeciami <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 e34 fajna furka jezdzilemkilkoma 520i, 525i i 535i, poeklcalbym ta ostatnio Ja jestem zakochany w e30 i juz inneg oauta nie chce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 e34 - kwintesencja BMW.. Wyglad, wykonczenie, funkcjonalnosc, komfort, dynamika jazdy i pomruk 6 cylindrow - kazdy iunny samochod z tego okresu przegrywa w przedbiegach. Moj kuzyn ma e34 535i z '88 w automacie i jest absolutnie nie do zdarcia pod kazdym wzgledem. Ma tez MB SL500 AMG i Mitsubishi Pajero i twierdzi ze e34 to najlepszy samochod na swiecie i najlepszy model jaki wypuscilo BMW w historii.. ja tez kocham swoje chociaz juz 520i bym nie kupil.. teraz trzy wchodzilyby w gre - 525i, 535i i M5 (w zaleznosci od funduszy) oczywiscie wszystkie w modelu e34. 530i raczej niechetnie, bo V8 cos mi do BMW nie pasuje.. (owszem M5 tez ma V8, ale M-ka to M-ka!) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak już poprzednicy mówili E34 jest piękne, jeśli fundusze mi pozwolą to po zrobieniu prawka bede posiadaczem piąteczki :twisted: już pare osób jeżdżących E34 mówiło o nich same pozytywne rzeczy :wink: myśle żę samochód naprawde godny polecenia(jak każde bmw :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 sorka za odgrzebanie tematu ale: jakieś 5minut temu mialem okazje poprowadzić E34 525TDS Touring z 95roku 118tyś km, półskórzane kubełkowe fotele mała 3ramienna kierownica z M5(chyba bo oryginalna bmw) klima 2strefowa, na pełnej opcji auto felgi alu 16" zagrzałem turbinke i GO. Świetny samochód, ciągnie już z samego dołu, naprawde dynamiczny myślałem ze to malo do tej budy, duży moment robi jednak swoje. Bardzo elastyczna, wykonczenia i wykonanie wogóle wnetrza tez super . Bagażnik wystarczający :wink: tylko mi osobiście źle sie cofało mała widocznosc, ale to moze przez to ze nieprzyzwyczajony jestem. Zrobiłem pare km i jestem pod wrazeniem, swietne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi