Gość Pawel Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Witam!!! Mam problem, kupilem e34 525i wkrecala sie tylko do 3.5 tys. (na gazie) bo na benzynie to ona jeszcze nie jezdzi. Naprawilem ja i kreci sie do 6 tysi bez bulu, silniczek chodzi jak ta lala tylko jeden popychacz slychac ale zadko, mysle ze to przez to ze ten mlotek jezdzil na mineralnym oleju. Ale moj problem to to ze kopci jak szalona powyzej 4,5 tys. nie wiem z kad spore ilosci oleju w kolektorze ssacym. cz ktos moze cos na ten temat napisac. Dziekuje Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Najprędzej pierścionki juz siedzą :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczy Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 prosta sprawa, kazde starsze bmw 6 garowe przydymia jak podciagniesz do odciecia. Jezeli masz troche zjechane pierscienie bedzie ci dymila jak skur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikingpppp Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 dzieki wielkie tak myslalem wiec mam remont silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi