przemeks77 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 co myślicie o rozpurce z http://www.allegro.pl/item254777104_jom_pl_stabilizator_rozporka_inxx_bmw_e30.htmltej firmy bo mam zamiar założyć ją do siebie i tak sie nad nią zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ja mam coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Czekam, aż dotrze przesyłka. Kupiłem taką na innej aukcji i jak tylko wrócę do Polski to będę zakładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jesli auto ma utwardzone to polecam ,ejsli nie to tylk oefekt wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 mam auto utwardzone i dlatego zastanawiam sie nad rozpurka tylko nie wiem czy tą czy lepsza kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 jak masz wiecej kasy to szukaj wichers'a, hartge... itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Doakldnei ja by mjakiejs no name nie kupywal Ja mam z przodu i z tyl uWiechers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jak jest zawieszenie utwardzone i zamontuje się rozpórkę wtedy zawieszenie mniej dostaje na naszych polskich dziurawych drogach. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi