Kri$$ Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Siemka, niestety pisze w smutnej, a zarazem pilnej sprawie: Dobry chłopak, mój kumpel z roku miał w sobotę bardzo poważny wypadek samochodowy i pilnie potrzebna jest krew! Nie ważne jakiej grupy - ważne, żeby zaznaczyć że to jest dla PRZEMKA LUBOWIECKEGO który leży w szpitalu na ul. Traugutta (bo każda krew będzie liczona "na jego konto"). Proszę pomóżcie, bo od tego może zależeć jego życie! aha - jeszcze ważne żeby dostarczyć zaświadczenie do szpitala na Traugutta... niestety pier**lona biurokracja jest wszędzie... ale w razie czego, dajcie znać, a ja bym pozbierał zaświadczenia i zaniósł je tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Dobrze ci radze niech kumpla zabiera z tamtego szpiatala rodzina jak najszybciej może. Niestety ja nie miałem tej wiedzy i mi spierd*** zdrowie na całe życie ;/. Jak słysze "traugutta" to mi flaki się przewracają PS: Z tegoż też powodu nie moge krwi oddawać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Napisz mi w ktorym szpitalu na traugutta (marciniak czy bonifratrzy) i ktory z lekarzy go przyjmowal i sie nim zajmuje. Napisz mi tez z grubsza co mu obecnie stwierdzono. Informacje przeslij mi prosze na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi