Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 TK właśnie zarządził że wnoszenie takiej opłąty za karte pojazdu jest wbrew przepisom: <bmw_3> karta pojazdu - artykuł Auto Świat Odzyskaj swoje 500 PLN - artykuł Auto Świat pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 to było do przewidzenia, jak zwykle u nas :evil: ale za już wydane karty nie oddadzą - mimo że bezprawnie duża opłata była - co się nachapali to ich :evil: , banda i tyle :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Hej Piotr Polecam przeczytać wszystkie pisma procesowe, ja tam papiery złoże a co <bmw_1> pozdro Ps. Niech rezerwują 0,5 mld PLN w nowym budżecie bo wnioski już spływają <bmw_3> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 no to się komisy obłowią, ja na szczęście kupiłem już z kartą, wątpliwe żeby oddali :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLEDZIU Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 szczerze ta wątpie czy zwrócą za te karty. ale spróbować można tak jak i akcyze jak zniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 złłłłłłłłłłłooooooooooooodddddddddzzzzzzzzzzziiiiiiiiieeeeeeeejjjjjjjjjeeeeeeeee!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Hej PiotrPolecam przeczytać wszystkie pisma procesowe, ja tam papiery złoże a co Hej! Te papiery to jak się domyślam złożyć należy w kominukacji która karte pojazdu wydawała czy do sądu z tym?? Ja już mam to opłacone, ale w końcu auto sprowadziłem pod koniec sierpnia to może i się łapnę :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi