Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 portal www.nasza-klasa.pl cieszy się wśród maxbimmerów sporą popularnością. w ciągu ostatnich dwóch dni zostałem zalany zaproszeniami od Was. tylko, że ja nie znam Wojtków, Pawłów czy Marków... znam byki, kosy, noże i innych morderców tfu.. mordulców... więc za każdym razem się zastanawiam, kto mnie zaprasza??? nie znam człowieka. dopiero po wejściu do galerii z setką fotek bmw domyślam się kto zacz. by było nam łatwiej postanowiłem założyć na portalu nasza klasa "Wyższą Szkołę Jazdy" do której wszystkich Was zapraszam. tam juz będę wiedział kto jest kto namiary: Wyższa Szkoła Jazdy , wrocław, kierunek studiów "kultura na drodze" , Wydział: "zmiana wizerunku posiadaczy BMW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 tak piszesz jak ja bym cie znal z imienia i nazwiska a jak otrzymalem od ciebie zaproszenie to sie zastanawialem kto ty ? :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 no bo od kogoś dostałem zaproszenie i robiąc śledztwo kto to , znalazłem Ciebie na jego liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ja jestem jako jakiś Michał Spes ale dla kolegów Evan bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 no bo od kogoś dostałem zaproszenie i robiąc śledztwo kto to , znalazłem Ciebie na jego liście pewnie o mnie mowa, bo w pierwszym poście tez padło moje imię Nawet do tego samego liceum chodziliśmy gizbern, i wychowawczyni też była ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 woooow... Wojtek, czyli mamy wspólnego wroga??? jeszcze powiedz, że malinowski uczyl Cie fizy to proponuje wspólną akcje odwetową PS. chętnie bym się teraz pośmiał z tego gnoja malinowskiego, który przepowiadał mi marny koniec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 mnie uczyła bury, ale słyszałem o tych jego akcjach :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 już się dopisałem <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ja tez :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To może póki jeszczejest początek akcji zmienić nazwę szkoły na " Bardzo Mili Właściciele" ?? Żeby było wiadomo od razu o so chozi Ale zaraZ dopiszę się do szkoły gizberna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Byku, nic nie szkodzi na przeszkodzie bys założył nowy kierunek w naszej szkole zapraszam też to wrzucania fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 I ja się zapisałam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Dopisałem się, nowe zaproszenia wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 dopisany student Łukasz Gibała pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 i ja juz wróciłem z wagarów :mrgreen: malduje się w klasie <bmw_3> pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Skarbnik klasowy melduje sie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Hehehe, właśnie jak zacząłem czytać jakie są we Wrocławiu szkoły wyższe to padłem ze śmiechu Też już żem się dopisał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zapisany... nick ten sam, jeno imie z nazwiskiem ujawniam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 tez jestem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 I ja sie dopisałem - motorniczy na szarym biku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patollo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja też sie dopisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Dopisałem sie , Łukasz Antoniewicz , wysyłamy sobie zaproszenia czy nie bo nie wiem jak się zachować :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/964294 happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 a ja się wypisałem bo okazało się ,że to jakieś przydomowe przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi