Jarek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Panie Piotrze nie jestem jeszcze zbyt zorientowany i nie wiem co oznacza pdf-ie!!!! Ale napewno jestem zainteresowany!!!!!!Pozdrawiam uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 "pdf" to format zapisu programu Acrobat. To tak jak "doc" w programie MS Word. Aby otworzyc plik pdf trzeba mieć zainstalowany program np. Acrobat Reader (można go ściągnąć z internetu a czasem jest dołaczany do płyt ze sterownikami do różnych urządzeń do komputera). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 DO WSZYSTKICH - wszystkie zapytania proszę kierować na PW, :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi