Donner Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W czasie jazdy słychać piszczenie uszczelek w drzwiach głównie przednich w miejscu styku z zamkniętą szybą.Kiedy się ją otworzy problem znika.Słychać dosłownie każdy najmniejszy ruch nadwozia!Preparaty do uszczelek już przerabiałem.Czy jest na to jakiś sposób :?: Dzięki za wszelkie sugestie! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mam to samo przyzwyczailem sie :lol: bmw_beer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja właśnie jestem przed montażem rozpórki-może usztywni i pomoże...a póki co zgłaśniam muzyczkę...o efektach napiszę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Spoko czekam na efekty :gril: bmw_beer :drunk: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aSkO Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 U mnie to samo:/ Lewe drzwi. Coś pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Pomogło..przynajmniej częściowo.Kupiłem preparat o wdzięcznej nazwie "Uszczelka" i wysmarowałem obficie, dokładnie wszystkie uszczelki łącznie z tymi przy szybach. Okazało się jednak, że najgłośniej skrzypi w miejscu połączenia szczytów drzwi z zewnętrzną listwą ozdobną. :shock: Po nasmarowaniu listwy oraz tych mechatych uszczelek jest o niebo ciszej. :party: Jeśli chodzi o rozpórkę to zdecydowanie podniosła komfort resorowania, trzymanie w zakrętach i jestem nią zachwycony <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja właśnie jestem przed montażem rozpórki-może usztywni i pomoże...a póki co zgłaśniam muzyczkę...o efektach napiszę :drunk: Ja mam tych rozpórek 2... na przodzie i z tyłu i co ? I d....... A pomogło mi..... wymiana przedniej szyby (stara kaput, pęknięta, poniszczona i jak psu z d... wyciągnięta - po poprzednim...#^$^#% !!!! jego mać). Co do drzwi, to zabrzmi prozaicznie i 2 znacznie... ale nie ma to jak wazelina - skuteczna w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi