muszka Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hej, hej! My też porobilismy nieco fotek. Ale ja zupełnie nie wiem jak by Wam je przesłać tu na forum itp. Dlatego więc jakby co to niech mi ktoś udzieli wskazówek co mam robić, żeby je udostepnić. Pozdrawiam już zalogowana czyli Anetta-nowicjuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Heh chyba jedna z lepszych fotek z niedzielnej wyprawy -> Junior prawie jak na bungee :lol: Anetta :arrow: jak cos to zawsze mozna podesłac zdjecia do mnie na maila mord@go2.pl tylko jesli to mozliwe w formacie 800x600 :wink: PS :arrow: galeria sie juz sortuje , czekam jeszcze na fotki z placu boju (paintballa) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Moje FOTKI Hasło: nibiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Moje FOTKI Hasło: nibiru To się Magda nacykała tych fotek, 180MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Czytać wszystko, a nie tylko ostatni post Ciężko raczej , żeby każdemu wysyłać po kolei fotki No i oczywiście jeszcze trudniej zgrać wszystkie fotki do jednego *.rar Z pewnością wkrótce ukażą się pozostałe fotki. Cierpliwości czytam wszystko i te od Ciebie juz widziałem (są ok) ale chodziło mi o te fotki od syndroma, madzi i innych pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Mordulec to w takim razie ja w miarę możliwości pozmniejszam je i wtedy Ci podeślę wszystko na @ a Ty już z tym zrobisz co trzeba. Bo ja jeszcze sie w tym nie oriętuję. A teraz pedzę do pracy hihi dzis drugi dzień, na szczęście to jeszcze szkolenie hihi Pozdrawiam miłego dnia papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 gizbern powinien miec jeszcze fotki ktore robilem jego aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 No cóż moja kobietka już dziękowała za przednią zabawę, ja również chcę wszystkim podziękować uklon_bmw . Najgoręcej dziękuję gizbernowi bo to dzięki niemu mogłem was wszystkich poznać i spędzić uroczo czas. Gizbern dzięki za <bmw_2> Pozdrowionka. HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 fotki fajne - szkoda że mnie tam nie ma ale cóż praca i tyle miejmy nadzieje na nastepny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Mordulec to w takim razie ja w miarę możliwości pozmniejszam je i wtedy Ci podeślę wszystko na @ a Ty już z tym zrobisz co trzeba. Bo ja jeszcze sie w tym nie oriętuję. A teraz pedzę do pracy hihi dzis drugi dzień, na szczęście to jeszcze szkolenie hihiPozdrawiam miłego dnia papa Dzieki za fotki własnie odebrałem 3 maile od Was bmw_beer Jesli ktos jeszcze ma zdjecia które chciałby opublikowac to prosze podesłac dzisiaj do mnie na maila , bo chciałbym wieczorem skonczyc galerie :wink: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 I jeszcze moje FOTKI Hasło: jak mój nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ja wczoraj wysłałem swoje foty do maltrana, bo tylko do niego miałem maila. mam nadzieję, że spełni moją prośbe i jakoś te foty Wam udostepni albo prześle do mordulca. ps. ciesze się, że "muszkom" się podobało na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Meeeega żal że mnie nie było.....ale cóż, co się odwlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 podniosłem dzisiaj maskę bo musiałem żarówkę wymienić, i dosłownie wszystko było w tym pyle z tej drogi.masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 podniosłem dzisiaj maskę bo musiałem żarówkę wymienić, i dosłownie wszystko było w tym pyle z tej drogi.masakra To widze czesto tam nie zagladasz skoro podkresliles ze musiales zarowki wymienic. :wink: A co do tego pyly to ja jakos wiekszej roznycy w zabrudzeniach pod maska nie widzialem . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A co do tego pyly to ja jakos wiekszej roznycy w zabrudzeniach pod maska nie widzialem . Widocznie za rzadko sprzątasz :lol: To widze czesto tam nie zagladasz skoro podkresliles ze musiales zarowki wymienic. :wink: Przecież BMW to są bezawaryjne samochody :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Galeria z Urodzinek juz na stronie bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> :gril: http://www.maxbimmer.pl/galeria/2urodziny_forum/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Galeria super !! <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 a kto robil zdjecia, w lasku jak sie strzelalismy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Świetna pamiątka !! :party: Dołożyć jeszcze tylko aby były wszystkie zdjątka i ja osobiście wgrywam na płytę i do archiwum Pozdrowionka :lol: HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No i jest wreszcie klipek z imprezy urodzinowej :gril: <bmw_1> bmw_beer Zapraszam do obejrzenia : http://maxbimmer.pl/gosc/klip/urodziny.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi