Pershing Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Zawsze miałem nadzieje , że w końcu we Wrocławiu powstanie choćby mały klubik zrzeszający posiadaczy i miłośników samochodów BMW, wiec moja propozycja to wzniosła nazwa BMW Klub Wrocław , niech się inni zainteresowani wypowiedzą bo to sprawa do obgadania oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 To może lepiej Klub BMW Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 za 4 lata robie prawko, staje sie posiadaczem E30(mam taką nadzieje) i chętnie przyłączyłbym sie do takiego klubu, pozatym to brzmiało by dumnie bo mało sie we Wrocku dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 No i cos tam wykrzesałem , jak ktos ma jakies pomysły to bardzo prosze pisac , tą stronke tak na 1-szy rzut zrobiłem bo nie mialem za duzo czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Calkiem niezle Ci to wyszlo, biorac pod uwage , ze nie miales czasu :wink: . Az strach pomyslec co bys zrobil jakbys mial wystarczajaca ilosc czasu. Widzac ze cos zaczyna sie dziac na naszym "klubowym" forum postanowilem dzis ze wykupie domenke pl dla naszego klubu. Czekam tylko na propozycje! Moze maxbimmer.pl (kierując sie logiem Mordulca) Lub klub-bmw.pl (takie troche zgapienie od warszawskich kolegow :oops: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Mnie też się stronka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 zaglebiscie mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Fajnie ze wam sie podoba , ale jak ktos ma jakis pomysł zeby cos dorzucic albo wyrzucic to napiszcie to poprawie . Co do domeny to proponuje : www.maxbimmer.pl za 75zł albo www.maxbimmer.net za 50zł duzo lepiej to brzmi i łatwiej zapamietac no i przedewszystkim brzmi nie banalnie w porownaniu do np "bmw klub jakis tam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 MAXBIMMER jest duzo lepszą nazwą, ja jestem za bo BMW klubów to faktycznie chyba sie narobiło juz za dużo (szczególnie M power clubów). Do stronki dorzuciłbym może jeszcze jakąś księgę gości, a tak to jest juz chyba wszystko co trzeba. Co do domeny to opowiadam się za maxbimmer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Co do ksiegi gosci to mam mieszane uczucia , bo o ile wiekszosc wpisów bedzie mialo pozytywny wydzwiek o tyle napewno zdarza sie jakies dziwne/głupie/niczemu nie służace zaczepki i komentarze , moim zdaniem forum zupełnie do tych celów wystarczy , jak ktos bedzie mial ochote cos napisac to pewnie zrobi to albo w "powitaniach" albo jakimkolwiek innym dziale forum . Ale ja nie widze zadnego problemu zeby dołaczyc ksiege gosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 No to bedzie maxbimmer.pl Co do ksiegi gosci to zgadzam sie z przedmowca ze forum chyba wystarczy, mozna jedynie dodac dział Powitania/Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 C odo ksiegi gosci tez mam mieszane uczucia :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Proponuje doinstalowac do forum skrypt ShoutBoxa zeby pod forum wyswietlało sie okienko z takim mini czatem widocznym tylko dla osob zarejestrowanych , prawdopodobnie spowoduje to ze "Goscie" chetniej beda sie rejstrowac na forum nawet z ciekawosci co tez tam sie dzieje w tym ShoutBoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Pomysle o tym po przeniesienu forum na www.maxbimmer.pl/forum ! Na razie zrobilem nowa skórke do forum bardziej pasująca do Twojej grafiki strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 no to super z tym skinem , mam jeszcze pare pomysłów , nie wiem jak by wam sie to widzialo , bo chcialem zrobic jakis taki duzy baner zeby wisiał nad forum , prawdopodobnie we flashu ale zobacze ile to bedzie wazyło zeby nie przeciazac forumowiczów ktorzy maja modemy a jak nie to najwyzej zrobie jakiegos GIF'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 brawo Mordulec, a nazwa MAXIBIMMER już dawno była przez Mordziaka wymyślona :lol: jak wyskrobie jakieś fajne logo to zarzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 taka moja propozycja na banerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Super, widze ze sie rozwija, co do shoutboxa jeste mza, mordul banner tez jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 kolejny bannerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Moim zdaniem pierwszy banerek jest gicior , zdecydowanie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 o w mordę jestem w shocku :shock: jeszcze 2 miechy temu forum było martwe a teraz takie zmiany, dzięki wszystkim , trzeba to oblać :lol: duże podziękowania dla kjpp, Mordulca, Pershinga i wszystkich którzy pomogli rozruszać forum :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Moim zdaniem pierwszy banerek jest gicior , zdecydowanie lepszy dołączam się do Pershinga :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 jak juz wyzej ktos wspomnial moze jakis dzial ze zdjeciami / filmami najlepiej podzielony ten dzial modele oczywiscie nie wszystkie ale na takie ktore sa na tym forum nie sprawdzalem ale np e30 ,e28 ,e34 i umieszczanie danego modelu w danym watku a ewentualnie jak pojawi sie model ktorego obecnie nie ma to dodac wontek odnosnie tego modelu . wtedy bedzie latwiejsze szukanie i ogladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Czyli cos takiego jak album (link u gory strony okok Wyloguj) tylko zrobic kategorie z modelami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Pomysł zeby album był podzielony na modele jest calkiem niezly , zreszta jak narazie wszystko w fazie testów wiec warto sprawdzic jak to bedzie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi