REKIN-E28 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 wiem ze to idiotyczne pytanie ale cholernie mnie ciekawi o co chodzi z ta naklejka mianowicie mam naklejona na tylnej szybie od wewnatrz naklejke na ktorej pisze : BAHLE HERFORD w naklejce tej obnok napisu tego co napisalem jest jeszcze logo BMW to samo mam na tylnej klapie ale duzo mniejszy znaczek malutki w rogu maski . Chcialbym sie dowiedziec czy wie ktos cos moze na ten temat ? To autohaus ? diler ? szukalem troszke w necie ale nie moge znal;ezc zabardzo nic na temat : Bahle Herford . jesli ktos by sie nudzil to niech poszuka czwegos w necie albo jak ma jakies pojecie to niech powie mi o co chodzi bo ciekawi mnie historia mojego BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 AUTOHAUS BAHLE GMBH D-32051 HERFORD, GOEBENSTRASSE 92 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 kurde moze niekumaty jestem ale nie moge znalezc zadnej strony tego autohausu. mozesz mi dac lepsza lokalizacje w formie linku ? Kurde nie podchodzi mi to pod komis bo ma w swojej nazwie logo bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Szukałem stronki , ale jedyne co znalazłem to ten adres :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 wszystko spoko ale gdyby nie to logo bmw obok nazwy chyba ze ma to byc jakis diler tej marki to spoko albo autohaus siedzacy tylko w tej marce . Tak troszke z innej beczki ale od kogo poza wlascicielem szlo by uzyskac ksiazke pojazdu jesli takowa kiedys byla i gdzie o takie rzeczy pytac ? Chodzi mi o to by uzyskac max informacji na temat mojego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Obawiam się , że to nie będzie możliwe , patrz w farzeugbrief jeśli się zachował, tam są dane na temat poprzedniego wlaściciela w niemczech. Tylko od poprzednich wlascicieli mógłbyś taka książke odzyskać, jesli w ogole się zachowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Z dokumentow nie posiadam nic poza dokumentami zrobionymi w polsce . Jedyne czego moge sie domyslic to tylko to ze przywiezione zostalo w 1997 roku bo wtedy jest wpisana w dowodzie data pierwszej rejestracji a tak to nic poza tym. Wlascicelem przedemna byla kobieta pytalem ja o roznego rodzaju ksiazki itp ale szukala i nic nie znalazla po przeprowadzce. W jakims urzedzie nie ma zadnych kopi itp ..?? Znalazlem jeszcze cos takiego : BMW B&K ...alles klar! Herford Herr Jörg Haußmann Goebenstrasse 92-100 32002 Herford moze w tej nazwie wczesniej bylo : BMW Bahle Herford ale zlozylo sie w jakas spolke z jakims K....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Rekin szkoda zachodu to jest jakiś Autohaus prawda jest smutna pewnie jakieś turasy tym śmigaly to jest standart w niemczech odnalezienie tej książki graniczy z cudem rzadko żeby ktoś miał komplet dokumentow do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 hehe co ty zes sioe uparl i pod najgorsza opcje bierzesz turasow ?? Podejrzewam ze jest to albo byl poprostu dealer Bmw . Dokumenty podejrzewam ze ma wczesniejsza wlascicielka ale ona nie kumata jest zbytnio w tych sprawach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 a wcześniejsza właścicielka byłą Turasem czy nie ? a moze Libańczykiem u Niemców jest poprostu plaga ich i też sie wzieli za handel furami 3/4 autohaus lub sprzedawanych pojazdów to od turasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Prawda o tych kolorowych jest taka, że na wszystkim oszczędzają. Ja mialem taki przyp[adek z poprzednią BMką 1.6, e36: Autko zostalo ściągnięte z niemiec przez handlarza. Ja zostałem jego 1 wlaścicielem w kraju. Z wyglądu autko było poprostu piękne (do tego stopnia, że po 4 tygodniach mi je ukradli ). po około 500 km wysiadło mi łozysko w tylnym kole. Kiedy je rozebrałem okazało się, że poprzedni właściciel tak mocno w coś uderzył, że pękła obudowa łożyska i ktoś ja zwyczajnie zaspawał. Poza tym zalożona piasta była była zuzyta do tego stopnia, że tez trzeba było ja wymienić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azev_24 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 witam zauważyłem ten temat i tez miałbym małe pytanko... mam taką naklejke w swojej e30 na przednim błotniku "TUNING CENTER AMBUR" nic na ten temat nie znalazłem... ambur to jakaś firma? miasto? a moze było kiedyś hamburg ale "h" i "g" gdzieś znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi