mexyk Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Siemka jak w temacie chcem sobie kupic ringi, kumpel kupil na allegro te z taka czarna izolacja na gorze no i werdykt to totalna porazka ;/ Ja znalazlem takie http://allegro.pl/item247765467_ringi_angel_eyes_bmw_e30_e32_e34.html ktos je ma zamontowane albo widzial jak swieca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 kazde takie ringi zrobione na diodach to bedzie totalna porazka, nie widoczne w dzien, widoczne tylko w nocy na samych postojowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Totalna kaszana, chyba ze chcesz je miec aby porobic w nocy zdjecia na samych ringach .. bo cokolwiek wlaczysz to je przestanie byc widac.. Jedyne ringi sprzedawane oddzielnie nadajace sie to technologia CTFF czy jakos tak zobacz na ebay.de tam sa po okolo 60euro czy cos , sa to gazowe ringi. Widoczne w dzien i wiele opini padlo ze lepiej widoczne niz ringi z lamp . np. depo z wbudowanymi ringami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 poros allegrowica zeby ci zamontowal drozsze bardziej swiecace diody bo wszyscy na nich oszczedzaja. zaplacisz o 5 zł wiecej na kazdym ringu ale efekt bedzie lepszy aha i jak koles bedzie robil ringi poros go takze zeby zrobil wieksze wyciecie u gory lepiej wtedy wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Tez myslalem o tych ringach ale jakos nie mam przekonania co do ich jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 podłącze sie trochę pod temat jako, że nadszedł weszcie czas wymiany lamp pytanie do Was Szanowni formułowicze czy warto zakupić coś takiego : http://www.allegro.pl/item251273491_bmw_e_36_coupe_lampy_ringi_soczewka_i_migacz.html jakiej jest to jakości ? mił ktoś już z tym styczność ? Jestem kompletnym laikiem niby napsane że pasują bez przeróbek, firma też tak twierdzi ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jak to będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Oj stary odpusc sobie te lampy, kumpel je kupil i po jakims czasie sie zaczely brudzic w srodku a potem woda nalatywala ;/ Kupil oryginalne hella i to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 u mnie lampy bez problemu dzialaja i dzialaly :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja mam to samo tylko nie w chromie, lecz czarne (chyba takie same jak boksa) ... poprzedni wlasciciej juz je wsadzil. akt faktem, ze gdybym sam zmienial, to wybralbym HELLA. a co do mojej opinii? w sumie pasuja ok. tylko czasami wyskakuja z nich silniczki od regulacji wysokosci (ale mozna sie uporac z tym problemem). przepalily mi sie rowniez diody od postojuwek (ale sa jeszcze ringi i zarowki wiec narazie nie zmienialem) swieca ok. optycznie wygladaja wg. mnie ladnie. jakbys chcial zobaczyc na czarnym coupe to sluze pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no światełka HELLA to mistrz ale cena też odpowiednia http://www.allegro.pl/item251845654_reflektory_celis_czarne_bmw_e36_kpl_hella.html http://www.allegro.pl/item251845656_reflektory_celis_chromy_bmw_e36_kpl_hella.html pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 in pro lepsze i tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Miałem światła zespolone w E36 - tanie tajwańczyki. kaszana straszna. lepiej doświetliłbym sobie drogę latarką z marketu za 10 zł, niż te światła świeciły. Po jakimś czasie soczewka sie obluzowała. W końcu kupiłem oryginalne lampy , takie jakie montowała fabryka i wtedy nareszcie zacząłem coś widzieć w nocy. Słyszałem, że jak ringi to tylko IN.PRO lub jak kto woli FK Automotive, jedno i to samo i tak producentem lamp jest chyba firma DEPO. Kształt ringów taki jak w oryginalnych BMW. Osobiście kupiłbym lampy HELLA, ale ringi mają taka "przerwę" na dole a nie jak inne BMW na górze, wiec wybór w przyszłości prawdopodobnie padnie na IN.PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no dobra kupiłem te świtełka i teraz mam pytanie odnośnie podłączenia (ako laik napotkałem malutki problem :cry: ) : po zamontowaniu do samochodu pasują, wyglądają ładnie ale mam problem z podłaczeniem. Kierunki pasują bez problemu ale światła w lampach jest jeden kalbel zakończony wtyczką - w aucie dwa (po jednym do każdych świateł) Pytanie jak podłaczyć, potrzeba jakąś przejściówke czy cuś , ewentualnie czy warto sie bawić samemu czy odrazu zapodawać do jakiegoś elektryka ? Jeżeli elektryk to może z łąski swojej podacie jakieś namairy z góry Wielkie Dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 u mnie straszny zamot z kablami poprzedni wlasciciel porobil.. jutro z rana postaram sie obczaic jak to u mnie wyglada to napisze... bo cos mi sie wydaje, ze wlasnie mam tam jakies 2 kabelki poskrecane + izolacja (i nie wyglada to na fabryczne kombinacje). a moze to jakies kabelki od elektryki lamp? porownaj moze ze stara lampa co i gdzie wchodzi - bo wiesz ... zeby zarowka swiecila nie ma wielkiej filozofii - musi byc prad i musi byc masa ale to pewnie wiesz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 będe wdzięczy też myślę że trzeba bedzie coś poobcinać, pokleić, potaśmować i będzie działalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi