Kosa Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 paragony z wczorajszych zakupów, rozdysponowaliśmy ~541 PLN, Paulina zakupiła jeszcze album na zdjęcia i wywołała trochę fotek paragonik później: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 oraz kupiliśmy piłki do gry. te piłki to chyba na rewanzyk z poprzedniej wizyty :wink: pozdr <bmw_1> moze mi tez sie uda wyrwac z wami do DD wszystko okaze sie jutro :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 oki to my sie powoli zbieramy tylko nie zasuwajcie za bardzo bo mi turbina swiruje i wole 110 nie przekraczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No nic, jako pierwszy który wrócił powiem że było wspaniale, atmosfera przyjemna i pogoda na medal, teraz czekać tylko na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Tez dojechalismy Dzieki chlopaki za pomoc w uruchomieniu mojej <bmw> A do mojego "mechanika" podjade w przyszly weekend pogadac ile za "serwis" mniej zaplace... Atmosfera super Dzieciaki sie ucieszyly ze az milo Czekamy na fotki DZIEKI WAM RAZ JESZCZE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 spocik 1 klasa az milo patrzec bylo na usmiechniete buzki tych dzieci no i wreszcie rozwiazalismy problem mojego zablokowanego bagaznika dzieki wszystkim za milego spota dobry meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 spocik jak zwykle spox wspaniała atmosfera i w ogóle pozdrawiam i do następnego <bmw_1> czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Przede wszystkim dziękuje tym co byli, super, że można na Was liczyć <bmw_2> wiem, troszkę kilometrów trzeba było pokonać, ale mimo to zjawiliście się-DZIęKUJE :party: Podziękowania dla Marc'a , który pokonał 260 km, aby dołączyć do nas i dzieci <bmw_2> Dziękuje również za pieniązki uklon_bmw , za które mogliśmy kupić gry planszowe, słodycze itp. rzeczy, które spowodowały uśmiech na twarzach milusińskich happy_bmw Mam wielką nadzieję, że jeszcze nie raz odwiedzimy dzieci z Jedliny Zdrój, bo jak widać coraz bardziej są do nas ..... przywiązane? ( choć nie wiem, czy nie bardziej do naszych samochodów :wink: ) i jeszcze raz dziękuje za wszystko, a przede wszystkim za to, że sprawiliśmy radość dzieciom :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem czy wiecie, ale cały czas obserwował nas pewien źwieź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nibiru nie wiedziałam, dobrze, że nas nie zaatakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 puma pantera czy kot polowal na kaczki ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A tu już się prawie rzucił na dzieci... za chwilę wszystkie moje fotki [ Dodano: 7 Październik 07, 22:51 ] Zatem fotki: - od MADZI i BOKSY - odemnie Oczywiście hasło do archiwum jak mój nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja również przyłącze sie do podziękowan dla Wszystkich którzy pomogli w przeprowadzeniu akcji dla Dzieciaków z Jedliny <bmw_2> :party: bmw_beer :gril: Mnie rozłożyło jedno zdanie jakie usłyszałem : "... plose to dla pana , ode mnie ... " podpisane Tomek lat 5 mam na mysli laurke którą wykonały dzieci ... normalnie świeczki w oczach ... ... chyba wiecej komentarza nie potrzeba , dla nas to tylko pare godzin a dla nich mega frajda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 My równiez dziękujemy za spotkanie,było świetnie,chociaż jeszcze nie wszystkich znamy(to nasz drugi spot). Nie dostałem laurki :cry: chyba dzieciaki się mnie bały :twisted: Pozdro dla wszystkich,do zobaczenia następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 podziekowania dla wszystkich ktorzy pomogli finansowo, orgnizacyjnie oraz swoja obecnoscia do listy darczyncow chciałbym jeszcze dopisac Hania Olichwer - maskotki , gry Grażynka Pniewska - słodycze, zabawki Dzięki wielkie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 spot nr 2 w DD jak widzę udał się wybornie. myślę, że DD w Jedlinie weźmiemy pod swoje skrzydła na dłużej i chyba już czas najwyższy zakładać nowy wątek i zacząć robić ściepę na prezenty pod choinkę. termin 9 lub 16 grudnia będzie wg mnie wyborny na kolejną wyprawę do Jedliny. ponieważ pogoda raczej nie będzie odpowiednia do grilla i grania w piłkę mam propozycję na coś innego. mam w Jedlinie dobrego znajomego, który już wielokrotnie opowiadał mi o rewelacyjnej restauracji z rybkami, położonej w urokliwym miejscu kilka kilosów od Jedliny. zapraszał mnie już nie raz twierdząc, że lepszej rybki to na 100% w swoim życiu nie jadłem. niestety nigdy tam nie dotarłem, ale czas to zmienić. proponuję zorganizowanie w tym lokalu wspólnej wigilii z dzieciakami. kolegę juz wysłałem tam na rozmowy co i za ile. wiem, że kolacja dla kilkudziesięciu osób to nie będzie tania sprawa, ale obiecuję, że postaram się o wsparcie finansowe dla tej akcji wśród moich przyjaciół i znajomych, a oni mnie już kiedyś przekonali, że można na nich liczyć przy tego typu akcjach. również na naszym forum jak zaczniemy akcję wcześniej to liczę na wpłaty, które pozwolą na zabranie dzieciaków do restauracji. (myślicie, że kiedyś miały okazję zjeść w lokalu?) z prezentami to myślę, że będzie łatwiej - zbiórka zabawek wśród znajomych zrobi swoje. trzeba spytać dyrekcję DD czy wyrażą zgodę na taką imprezę i na to by dzieciaki dowieźć do lokalu te kilka kilosów naszymi buniami. oczywiście jeszcze jakieś atrakcje dla dzieciaków wymyślimy, bo przecież nie będziemy tylko siedzieć i jeść, ale tutaj wierzę w super pomysły maxbimmerów(ek) co o tym myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no kurcze Gizbern zaskoczyłeś mnie swoim pomysłem ale uwarzam że to genialny pomysł mi się podoba jak najbardziej ;] bmw_beer bmw_beer uklon_bmw <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 za <bmw_1> czyli poprowadzisz te akcje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Pomysł fajny ale wydaje mi sie ze nie tego oczekuja dzieciaki , rozmawialismy z wychowawczyniami i lepszym pomysłem była by wycieczka dla dzieciaków np do sztolni albo gdzies w okolicy kłodzka itp problem tylko pojawia się taki ze idzie zima i jak bedzie nawet 1cm sniegu albo lekki mrozik to tam do nich nie wjedziemy moze troche przesadze ale podjazd (a co za tym idzie zjazd) do DD jest niemal pionowy :shock: Sam napisałes ze zrobienie imprezy w lokalu bedzie kosztowało sporo i co wlasciwie dzieciaki zjedza i pojedziemy spowrotem ? Wiem ze mozna liczyc na ludzi z forum jesli chodzi o zrzutke na ten cel ale skoro napisałes ze to jakis lepszy lokal to powiedzmy lecąc po kosztach za dziecko wyjdzie 20zł - jest ich 50 -> 1 tys zł ?? to jak dla mnie kupa szmalu w błoto bo za taka kase to mozemy wynajac autobus ktory przewiezie dzieciaków z jedliny do kłodzka i spowrotem + starczy na wstęp i mozliwe ze przy niewielkim jeszcze nakładzie da rade kupic im piłki i skakanki o których dzieciaki mowiły ze im brakuje :wink: Dlatego Gizbern pomysł jak dla mnie fajny tylko mysle ze nie tego dzieciaki potrzebują <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 przyznam racje Marcinowi niestety :evil: (bo pomysl gizberna mi sie spodobal) faktycznie są wieksze potrzeby ubrania z tego co sie Magda dowiedziala obuwie i chyba lepiej by bylo na to przeznaczyc sciepe swiateczna bo dzieiaki niektore na boso biegaly dlatego trzeba ciuchow pozbierac u mnie w pracy juz ruszyla akcja na ten dom dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 zgadzam sie z Marcinem, lepiej wynajac salke jakas, zrobic mikolajki czy jakas wycieczke krajoznawcza, niz wypad do restaracji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a u nih nie ma salki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a u nih nie ma salki ? nie maja zadnej swietlicy, zwykle pokoje mieszkalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 tylko panowie pamietajmy o łańcuchach a sale sie znajdzie tylko trzeba sie tym zajac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 tylko panowie pamietajmy o łańcuchach a sale sie znajdzie tylko trzeba sie tym zajac <bmw_2> jak rozmawialem z tym kierownikiem to lancuch tam nie pomagaja, wiadomo spadnie snieg, w dzien troche sie stopi, wieczorem mroz zetnie a tam gora stroma odsapnijmy tydzien, dwa i zajmiemy sie sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi